2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم شنیدم...یه بارم پریودم عقب افتاده بود..امتحان کردم و پریود شدم..البته من پلی کیستیک هستم..

عزیزم شما پریودتون چند روز  عقب افتاده بود؟ چند شب حنا گذاشتی؟ و چند روز بعدش پریود شدی؟

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

عزیزم شما پریودتون چند روز  عقب افتاده بود؟ چند شب حنا گذاشتی؟ و چند روز بعدش پریود شدی؟

حدودا دوماه

دوبار گذاشتم و دو سه روز بعدش باز شد

البته یادتون باشه حنا بذارید رو موهاتون،موهاتون بعدا تا پاک شدن حنا،  رنگ نمیگیره ها!

حدودا دوماه دوبار گذاشتم و دو سه روز بعدش باز شد البته یادتون باشه حنا بذارید رو موهاتون،موهاتون ب ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادید، منم ۴ مهر پریود شدم دیگه نشدم، مهم نیست فعلاً قید رنگ رو زدم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

من دیروز گذاشتم امروز هم آماده کردم بزارم، البته من چند روزه قرص ویتاگنوس میخورم، یه دارو عطاری بهم داده که ۶ روزه میخورم ولی نشدم هنوز، هر از گاهی یه کم درد پریودی میاد ولی میره