2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ولی خب نمیدونم چیکار کنم بیاد دکتر قبول نمیکنه میگم برو دکتر میگه من هیچطوریم نیست

یعنی ضایعه نداره؟ شما خودت چیکار کردی رفتی دکتر؟

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...  
یعنی ضایعه نداره؟ شما خودت چیکار کردی رفتی دکتر؟

چرا خب ضایعه پوستی داره ولی خب تو نت نوشته بود اونا عادیه و اگه نرمه اصلا زگیل نیست خودمم امروز رفتم دکتر چون خیلی سوزش و درد شدید داشتم گف عفونت شدیدم داری زگیل تناسلی هم گرفتی ولی دیگه چیزی نگف که چطوری گرفتیو میگیرنو اینا دارو داد بهم فقط قرص و یه پماد واژینا واسه عفونتم

فقط خدا 
چرا خب ضایعه پوستی داره ولی خب تو نت نوشته بود اونا عادیه و اگه نرمه اصلا زگیل نیست خودمم امروز رفتم ...

خب عزیزم باید برین دکتر براتون یا کرایو میکنه یا لیزر نذارین زیاد بشه

خب اخه دکترم گفت چون دهانه داخلی واژنه نمیشه بسوزونمش بعدم شنیدم میگن تاثیر نداره

عزیزم باید این ضایعه ها درمان شن بمونه زیاد میشن چطور تاثیر نداره هی زیاد و زیادتر میشه خطرناک میشه .... راههای زیادی هست میتونن محلول بزنن یا پماد الدارا 

عزیزم باید این ضایعه ها درمان شن بمونه زیاد میشن چطور تاثیر نداره هی زیاد و زیادتر میشه خطرناک میشه ...

نمیدونم بخدا من اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم دکترم فعلا تا دوهفته قرص داده که اونم واسه کاهش درد و عفونتم بوده 

فقط خدا 
نمیدونم بخدا من اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم دکترم فعلا تا دوهفته قرص داده که اونم واسه کاهش درد ...

برو دکتر پوست بهت راه حل میدن عزیزم