2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

80 بازدید | 12 پست

از بچگیم تا حالا بدترین حرف ها و تحقیرهارو شنیدم

هیچ وقت پدرو مادرم ازم دفاع نکردن...

نشد یه بار حتی به حق پشتم رو بگیرن...

نشد یه دور بهم انگیزه بدن و بگن تو می تونی...

نشد یه دوست خوب داشته باشم،همشون ازم سواستفاده احساسی کردن...

نشد حتی خوب درس بخونم چون اون روانیا(۲ تا آدم مزخرف که دوستم بودن) گند زدن تو حال روحیم

نشد نمونه قبول بشم

خدایا بسه دیگه...

نشد حتی یکی تو درسام کمکم کنه

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

قشنگم متاسفانه زندگی همینه تنها کسی که میتونه باعث پیشرفت و موفقیتت بشه خودتی نزار اتفاقات گذشته رو پیشرفتت واسه آینده اثر بزار هیچ وقت ناامید نشو💕✨️

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد تو منی انگار داری حرف دل منو میزنی

بخدا خسته شدم

بسه دیگه اه

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

قشنگم متاسفانه زندگی همینه تنها کسی که میتونه باعث پیشرفت و موفقیتت بشه خودتی نزار اتفاقات گذشته رو ...

ممنونم عزیزم که دلگرمی دادی💐

بخدا خسته شدمبسه دیگه اه

من مشکل اعصاب گرفتم به خاطر این چیزا منم حتی نتونستم نمونه قبول حتی ، تو کنکور رشته ای که دلم میخواست نتونستم قبول شم حتی یه بار هم اون چیزی که من میخواستم نشد . از بچگی تا الان خیلی بهم فحش دادن خوانواده من حتی از دادشمم کتک خوردم

ممنونم عزیزم که دلگرمی دادی💐

خواهش میکنم قشنگم💕

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

من مشکل اعصاب گرفتم به خاطر این چیزا منم حتی نتونستم نمونه قبول حتی ، تو کنکور رشته ای که دلم میخواس ...

بخدا دیگه نمی کشم

منم قرص اعصاب می خورم

انقد اعتماد بنفس داشته باش که خودت تکیه گاه خودت باش به کسی اعتماد نکن.ولی با تحصیلات خوب خودتو بکشی ...

تحصیلات خوب هم خب چیکار کنم

چیکار کنم وقتی کسی نیست کمکم کنه و جواب سوالام رو بده

موندم چرا خدا منو نمی کشه

کاش بکشه منو ببره بهشت

تحصیلات خوب هم خب چیکار کنمچیکار کنم وقتی کسی نیست کمکم کنه و جواب سوالام رو بدهموندم چرا خدا منو نم ...

درس بخونم شاغل شو در آمد داشته باش دستت تو جیب خودت باشه،اون طرف از اینطرف سختره دختر