2777
2789

عزیزم نمی خوام بترسون ولی اگه شوهرت با کس دیگه رابطه داشته باشه بعد با تو هم داشته باشه این میشه حالا خود دانی 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
عزیزم نمی خوام بترسون ولی اگه شوهرت با کس دیگه رابطه داشته باشه بعد با تو هم داشته باشه این میشه حال ...

میدونم اخه قبل عقدمون داشته با کسی ولی الان نه بعد یکسالو نیم از رابطمون الان گرفتم 

فقط خدا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم اخه قبل عقدمون داشته با کسی ولی الان نه بعد یکسالو نیم از رابطمون الان گرفتم 

خب شاید برای همینه 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
میشه انقد قضاوت نکنید زگیل همش از راه تماس جنسی نیس

عزیز خود اسی میگه داشته 

عزیزم میشه اگه میدونی بگین دیگه از چه راهایی انتقال میدن 

استخر حوله مشترک تیغ مشترک جای الوده اپلاسیون الوده توالت فرنگی همش از راه تماس جنسی نیست

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...  
آخه شوهرم هیچ علایمی نداره حتی زگیلم نداره خب بهش گفتم باید بیای واسه معاینه ولی خب نمیدونم کدوم دکت ...

ممکنه ناقل باشه ولی علامتی نداشته باشه

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...