2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

973 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها تا بحال کسی رحم خودشو اجاره داده یا کسیو دیده از نزدیک؟ چطوره.؟کسی اطلاعاتی داره به من بده

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه خبر خوندم‌که گفته بود 

زوجهای عرب خارج از کشور میان ایران و رحم رو با ۸۰ میلیون اجار میکننن

باید خون گریه کنیم😔😔😔😔😔😔

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
محدوده ی سنی داره فکر کنم تا ۳۵ باید سابقه ی بارداری داشته باشی  سالم باشی

بنظرتون اگه یکی این کارو بکنه چی میگن در موردش

الان یه خبر خوندم‌که گفته بود   زوجهای عرب خارج از کشور میان ایران و رحم رو با ۸۰ میلیون ...

چرا اینطوری میگی من زمینیمه اومدم اینجا عضو شدم متاهل بودم الانم هستم ولی تا ماه دیگه طلاق میگیرم و فکر می‌کنم این کار هم واسه سلامت روانم هم جسمم هم داشتن یه پول واسه ادامه زندگیم خیلی خوبه

چرا اینطوری میگی من زمینیمه اومدم اینجا عضو شدم متاهل بودم الانم هستم ولی تا ماه دیگه طلاق میگیرم و ...

منظور من تو نبودی

من دارم عربهای‌ عراق رو میگم

بعدم اگه شما به پولش نیاز ندارید این کار رو نکنید

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
منظور من تو نبودی من دارم عربهای‌ عراق رو میگم بعدم اگه شما به پولش نیاز ندارید این کار رو نکنید

چرا نکنم میخوام نظر آدمای مختلف و بدونم و اینکه چه نگاهی به زنیکه اینکارو میکنه بدونم

چرا نکنم میخوام نظر آدمای مختلف و بدونم و اینکه چه نگاهی به زنیکه اینکارو میکنه بدونم

با احترام نطرم رو میگم

امیدوارم بهت بر نخوره

اطلا حس خوبی نسبت به کار وشخصی این کار رو انجام میده ندارم

برا اینم گفتم این کار رو نکن چون با هر بار حاملگی بدن مادر ضعیفتر میشه

من نظرم مثبته چي ميشه يه تعامل دو طرفه س.يكي به پول اين كار احتياج داره و طرف مقابلش از نظر جسمي بنا به هر دليلي نميتونه دوران بارداري رو طي كنه و با كمك ساروگيت(بانويي كه جنين رو حمل ميكنه)به آرزوش ميرسه 

ببخشيد دوست گلم ميتونم دليل نظرتون رو بدونم؟البته اگر دوست داشتيد توضيح بديد

احساس میکنم

کسی که این کار رو میکنه هیچ ارزشی برا خودش قائل نیست

البته این نظر منه