2777
2789
عنوان

مامانای ک نی نی دارن ی سوال

66 بازدید | 20 پست

موقع تعویض بچه از پنبه و اب استفاده میکنین یا دستمال مرطوب؟

ببخشید شکمش کارکنه میشورینش؟ یا همون پنبه و آب؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میشورم

برای جیش گاهی اوقات که خسته باشم و سریع بخوام عوضش کنم از دستمال مرطوب استفاده میکنم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اکثرا با دستمال مرطوب پاک میکنم دیگه نمیدونم کم کاری میکنم یا نه 

خیلی سختمه همش بشورمش چون کوچیکه میترسم تو دست بگیرمش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پنبه و آب خطرناکه از دستمال مرطوب فقط استفاده کن.

برای چی خطرناکه؟ پوستش حساسه با دستمال مرطوب قرمز میشع

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
كم باشه با دستمال  زياد باشه ميشورمش

یه ماهشه میترسم بغلش کنم و بشورم 

همیشه میشورمش 

کجا توحموم ؟ یخ نمیکنه؟ سخت نیست؟

ترس نداره كه من توي روشويي دستشويي ميشورمش

حتی وقتی فقط ادرار کرده هرسری میشوریش؟

ترس نداره كه من توي روشويي دستشويي ميشورمش

هم بغل کردن و شستنش همزمان برام سخته 

هم اینک میترسم سردش بشه 

من موقع عوض کردن هم سریع میبندم نکنه سردش بشه