2777
2789
عنوان

چشم چرون !

229 بازدید | 31 پست

دیروز پاساژ خرید رفتیم هرکسی رفت یه گوشه لباس پروو کرد منم مونده بودم کدوم لباس بهم میاد کدوم نمیاد 🙁تو آینه متوجه نگاه های مدیر پاساژ شدم دیگه تا آخر که اومدیم همش بهم نگاه میکرد نگاش کردم اخم کردم بازم از رو نرفت بیشعور الان یادم میاد حرص میخورم که چرا چیزی بهش نگفتم با نگاهش اذیت شدم دست خودم نیست چیکار کنم حالم خوب شه اعصابم بهم ریخته 😔

روبه رشدم 🌱

چیزیم میگفتی چیزی درس نمیشد😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه حس چندشی دارم

اونا چندشن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بخای بای نگاه کردن باهمه دعواکنی ک دیگه اعصابی واست نمیمونه چون بیرون ک پاتومیذاری هزاران نفرنگات میکنن حالاشکرکن متلک ننداخته

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نمیشد بندازه حتما مینداخت 

ازاین عوضیاپره توخیابون بایدبی خیال شی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نمی‌دونم قبلا خیلی بد برخورد میکردم نمی‌دونم چرا سکوت کردم ! 

اتفاقا سکوت خوبه فقط نباید بهش توجه می‌کردی یه یاسین بخون قلبت آروم بگیره

جهان هستی درحال تحقق بخشیدن به تمامی “افکار”توست؛آگاه باش به چه می اندیشی! 🙏🏻🌸