2777
2789
عنوان

مامانا تا خودم رو نکشتم کمکم کنید

606 بازدید | 47 پست

بچه هشت ماهشه روزی سه وعده غذا میدم دو وعده رو میپزم یه وعده رو غذای آماده حالا سرلاک هیپ ماجان هرچی شد

باباش ظهر میاد خونه ناهار میخوره میره شب میاد غذای تکراری هم نمیخوره حالا شام رو نودل تخم مرغ چمیدونم ناگت از این چیزا تقریبا حاضری میخوریم ولی ناهار رو حتما میبپزم

پدرم درومده همه اش یا دنبال بچه ام تا میخوابه تو آسپزخونه ام چه غذاهایی برای بچه رو میشه پخت چند روز نگه داشت من فقط سوپش رو برای دو روز میپزم 

غذایی که تو فریزر خراب نشه برای خودمون چی چیا رو میشه پخت فریزری کرد

واااای خیلی سخته،منم شام نونی میپزم ناهار فردای شوهرمو برنجی...غذای دختر ۱۱ ماهم جدا

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از تو بدترم

10روزم هست پسرم مریضه

مهمونم دارم

از پا دراومدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وایی منم مثل توام با این تفاوت دوتا بچه دارم والا منم کوچیکه همش باید غذا براش بپزم روزی یه وعده هم برا خودمون همه ش تو آشپزخانه هم درحال پخت وپز یا تمیز کردنش شوهرمنم عاصی شده میگه چرا همش تو آشپزخانه ای

واااای خیلی سخته،منم شام نونی میپزم ناهار فردای شوهرمو برنجی...غذای دختر ۱۱ ماهم جدا

بیچاره شدم خودش میگه اصلا بیرون نمیری همه اش خونه ای میگم من برم کی شکم شما رو سیر کنه

اسی،من جمعه ها که شوهرم خونس،بچه رو میدارم پیشش میرم تو آشپزخونه،یهو کلی غذا درست میکنم میذارم فریزر،مواد لوبیا پلو،ماکارونی،عدس پلو،گوجه واسه دمی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

برای خودتون میتونید انواع خورشت رو درست کنید در تعداد زیاد و فریز کنید 

یا مثلاً مرغ میذاری یه دونه بیشتر بذار و اضافشو بذار تو فریزر و بعد چند روز در بیار و کوکو مرغش کن 

انواع پوره حریره سوپ فرینی

همه رو میشه توی یخچال چند روز نگه داشت ماه رمضون من فرنی رو هفته ای می پزم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام عزیزم

نه اینقدر ناراحت نباش لطفا

منم این دوران رو گزروندم

مطمئن باش رفته رفته کارهای بچه ات کمتر میشه . البته اوایل پا افتادنش سخته اما بعد از اون خوب میشه و شما هم بیشتر میتونی به خودت و زندگیت برسی.

اگر سعی کنی غذاهاتو دو وعده ای درست کنی بهتره برات

مامانم میگه من سه تا بچه رو با هم بزرگ کردم سرموقعم غذای همشون جدا گانه آماده میکردم دلیلشم نداشتن گوشی بود تو هم گوشیتو بزار کنار بهش می‌رسی 😐😂مامان یکم زیادی رو گوشی حساسه گفت حتمن اینو بهت بگم شرمنده ببخشید عزیزم

هعی/-: