2777
2789
چه مدت مصرف کردی عزیزم؟ وابسته اش نشدی؟ من واقعا دارم عذاب میبینم بخدا دارم دیونه میشم از وقتی که ا ...

خودت باید خودت نجات بدی 

من افسردگی شدید داشتم    دوقطبی هم دارم   خودت باید همت کنی 

اول برو کلاس یوگا  یا تو یوتیوپ و نت هم یوگا داره  انجام بده 

مدیتیشن انجام بده  مدیتیشن ویدا فلاح بنویس میاد  هر روز انجام بده‌

باشگاه ثبت نام کن 

الکی برو بیرون دور بزن 

دارو هم نه وابسته نشدم   حتما استفاده کن  عالیه     دیگه ادم دنیای دارو رو مبخوره اینم روش فکر کن تیرویید داری  نباید دارو بخوری  چون ضرر داره 

راستی طب سنتی هم یه دوزه چند سال پیش رفتم خیلی حالم خوب کرد 

بادمجون   عدس    قارچ   نخور بدترت میکنه 

خونه تمام لباسات شاد کن نارنجی و قرمز   سفید 

رنگ قهوه ای سیاه و کبود نپوش 

صبح ها بیدار میشی اولین ماری که میکنی ارایش کن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینقدر نسبت به داروی اعصاب واکنش نشون میدین؟ مثلا برای معده قرص می خورین ولی مغز نه؟

چند سال بود درگیر افسردگی شده بودم دیگه سال ۹۸ به اوج خودش رسیده بود حتی دست به خودکشی هم زدم😑 چند ماه بعدش خیلی حالم بد بود به اصرار خانواده رفتم پیش روانپزشک بهم دارو داد و همزمان مشاوره هامو هم رفتم.یه ماه  پیش هم دکتر دارو هامو قطع کرد و من الان تازه می فهمم زندگی چیه و حالم خیلی خوبه . نمیگم مشکلات ندارم دارم ولی می تونم از پسش بربیام

نه به دارو ها معتاد شدم نه کسی بهم گفت روانی شدی

دیکه پرخاشگر نیستم، توی خودم نیستم، گوشه گیر نیستم و....

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸

با دعا و اینها هم مشکلت برطرف نمیشه. خدا کمکت می کنه ولی خودت هم باید به خودت کمک کنی

الان نمی فهمی چقدر داری به اطرافیانت آسیب می زنی و از خودت دور می کنی.

من همیشه میگم اگه ۴ سال پیش رفته بودم دکتر افسردگیمو درمان کرده بودم هیچ وقت این اتفاق های بد برام نمی افتاد خودکشی نمی کردم خودمو خورد نمی کردم خانواده ام اذیت نمی کردم و...

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸
چرا اینقدر نسبت به داروی اعصاب واکنش نشون میدین؟ مثلا برای معده قرص می خورین ولی مغز نه؟ چند سال بو ...

چون آگاهی نداریم ... . از روانپزشک و روانشناس ،داروی اعصاب ،مشکلات اعصاب و روان ... .اینا تو ایران آگاهی ها کمِ نسبت بهش،جا نیفتاده س ... 

من از ۱۴سالگی درگیر شدم ،زمینه روانی داشتم ارثی،استرس وسواس فکری پیش زمینه افسردگی ... اما هیچی از اینا نمیدونستم و فقط اذیت شدم و سعی در خوب نشون دادن خودم ... .

یا همین افسردگی که چند ساله درگیرشم اگه زودتر به داد خودم میرسیدم به اینجاها که ضعف اعصاب گرفتم و افسردگی شدید و ... نمیکشید

چون آگاهی نداریم ... . از روانپزشک و روانشناس ،داروی اعصاب ،مشکلات اعصاب و روان ... .اینا تو ایران آ ...

منم همین طور اگه زودتر رفته بودم و درمان شده بودم شاید این چند سال اینقدر سختی نمی کشیدم. با کمک روانپزشک و روانشناسی تونستم ارشد بهترین دانشگاه تهران قبول بشم. واقعا بهشون مدیونم 

واقعا اگه می دونستن چقدر زندگی بدون افسردگی خوبه یه ذره هم معطل نمی کردن. به خدا کسی میره پیش روانشناس و روانپزشک دیوونه نیست 

چرا اینقدر نسبت به داروی اعصاب واکنش نشون میدین؟ مثلا برای معده قرص می خورین ولی مغز نه؟ چند سال بو ...

واقعا با دارو خوب شدی؟😢من خیلی خیلی حالم بده اگه اتفاقی هم بیوفته بدترمیشم همین که همسرم پدر مادرم چیزی بهم میگن پرخاشگری میکنم اصلا حوصله حرف زدن هم ندارم😭از زندگیم هیچ لذتی نمیبرم به هرچیزی فکرمیکنم حالم خراب میشه طاقت تنهاموندن توخونه هم ندارم😭

چون آگاهی نداریم ... . از روانپزشک و روانشناس ،داروی اعصاب ،مشکلات اعصاب و روان ... .اینا تو ایران آ ...

من افسردگیم خیلی شدید بوده و هست و منم دقیقا همینطور هنوز حای به همسرم نگفتم این مشکل رو دارم همیشه سعی میکنم خودمو شاد و پرانرژی نشون بدم بگم اره من هنوز خوبم و چیزیم نیست😢

من افسردگیم خیلی شدید بوده و هست و منم دقیقا همینطور هنوز حای به همسرم نگفتم این مشکل رو دارم همیشه ...

آره دیگه ماها اینجوریم فک میکنیم نباید کسی بفهمه در عوض بیشتر هم خودمون و خوب نشون میدیم حتی ... .ناراحتی روانی خیلی چیز جا افتاده و اینکه درک بشه نیست متاسفانه تو ایران ...

آره دیگه ماها اینجوریم فک میکنیم نباید کسی بفهمه در عوض بیشتر هم خودمون و خوب نشون میدیم حتی ... .نا ...

درسته تازه اونایی که خودشون نتیجه نگرفتن از قرص یا درست مصرف نکردن مشکل پیدا کردن ماهایی که داریم با افسردگی میمیریم هم میترسونن😭

درسته تازه اونایی که خودشون نتیجه نگرفتن از قرص یا درست مصرف نکردن مشکل پیدا کردن ماهایی که داریم با ...

نه از قرص نترس ،ولی از عاقبت و طولانی شدن افسردگی بترس ،آدم و به جاهایی میرسونه که فکرش و نمیکنه آدم ،خودم نمونه ش ضعف اعصاب گرفتم تو ۲۶ سالگی ... .قبلا هم گفتم الان م میگم برو دکتر ،قبل اینکه دیر بشه 

قرص من مصرف کردم ،وقتی که احتیاج باشه عوارض مصرف ش کمترِ از مصرف نکردنش ...

دلیلی داری؟☹یا مثل من بی دلیل؟ دقیقا علائم هات اینا هستن؟

نه مشکلات زیاد داشتم و سختی خیلی کشیدم....قبلش اینجوری نبودم....الان پنج سالی میشه این شکلی هستم.....اره تقریبا شبیه تو هستم و اکثر وقتها سردرد میشم و صبح ها که بیدار میشم خیلی حالم بده و کسل هستم و شبها بهترم...بی روحیه و هیچی برام زیبایی نداره و ذوق هیچکاری رو ندارم