2777
2789
نه مشکلات زیاد داشتم و سختی خیلی کشیدم....قبلش اینجوری نبودم....الان پنج سالی میشه این شکلی هستم.... ...

من نمیدونم چرا یهو اینطور شدم یکساله دکتر نرفتم منتظرم معجزه هستم😭من قبلا روز ها دقیقا مثل تو حالم بد بود شبها بهتر اما چند روزی میشه روزها بهترم شب میشه بد میشه حالم و انگار از زندگیم سیر میشم😭😭کلافه شدم بخدا نمیدونم چیکارکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرت درمان میشم؟ خیلی خیلی نگرانم نمیدونم از افسردگیه که انقد ناامیدم بنظرت؟😭حالم خیلی بده

اره عزیزم چرا فکر میکنی مشکلت بزرگه این ناشی از افسردگیته والا علم شکر خدا انقدر پیشرفت کرده که اکثر بیماری های لاعلاج هم درمان میشه افسردگی که چیزی نیست .برو دکتر دارو مصرف کن انقدر زود خوب میشی پشیمون میشی چرا دیر رفتی 

برام دعاکن عزیزدلم لطفا😭خیلی حالم بده کلافه شدم

ان شالله حتما دعات میکنم منم پارسال دقیقا ابان ماه بود انقدر حالم بد بود نه میتونستم غذا بخورم نه بخوابم نه کار کنم فقط مضطرب بودم و از اضطراب زیاد راه میرفتم مدام افکار منفی تو ذهنم بود تو پیاده رو راه میرفتم همش به فکرم میرسید برم خودمو بندازم زیر ماشین این حالم تموم بشه همسرم بردم لب دریا گفت روی شن های ساحل راه برو شاید ارامش بهت بده همینجوری که راه میرفتم مدام این فکر به سرم میزد برم تو دریا و خودمو غرق کنم گفتم به همسرم بریم حونه ولی من تنها نذار فرداش رفتم دکتر دارو بهم داد بعد از مدتها یه خواب راحت رفتم و بعد یه متخصص بهتر پیدا کردم و الان یکساله که درمان میشم حالم خوبه

ان شالله حتما دعات میکنم منم پارسال دقیقا ابان ماه بود انقدر حالم بد بود نه میتونستم غذا بخورم نه بخ ...

عزیزم تو با دارو درمانی خوب شدی؟الان اتفاق بدی زبونم لال بیوفته فکرنمیکنی که حالت دوباره داره بد میشه؟؟ من نگرانم که دکتربرم و خوب بشم چه با دارو و چه فقط با مشاوره اما همین که اتفاقی میوفته حال بدم برگرده چون الان اینطورم گاهی وقتها که حس میکنم بهترم اتفاقی بیوفته حالم خیلی خراب میشه تا حدی که دیگه نمیخوام زندگی کنم.

واقعا خیلی بده فقط کسی میفهمه که خودش تجربه داره

منم الان دقیقا همینطورم من تا چندمدت قبل فکرمیکردم حتی به همسرم حسی ندارم الان کم کم فکرمیکنم اینکه فکرمیکردم به همسرم حسی نداشتم داره درست میشه اما به جاش مشکل دیگه و حس های دیگه ایی داره بهم دست میده من افکار منفیم زیاد شده همیشه حس های بد دارم و نگرانم خیلی کسل و بی حالم نه میتونم خونه ام رو مرتب کنم نه میتونم غذا بپزم دلم برای خوده قبلیم تنگ شده عجیب

عزیزم دکتر رفتن چیز ترسناکی نیست که انقدر برای خودت بزرگش کردی برای هر دردی باید درمانی باشه منم رفتم و خدا رو شکر خوبم انقدر مضطرب نباش به خدا انقدر ارامش میگیری .دکتر من ازم نوار مغزی گرفت گفت چه اعصاب خرابی داری افسردگی داری پرخاشگری هم داری گفتم نه همه چی رو میریزم تو خودم گفت همین باعث شده افسرده بشی از این به بعد هر کس ناراحتت کرد حقشو بذار کف دستش چرا خودت و داغون میکتی به همسرمم گفت خیلی مراقبش باش باید با کمک هم درمانش کنیم 

عزیزم دکتر رفتن چیز ترسناکی نیست که انقدر برای خودت بزرگش کردی برای هر دردی باید درمانی باشه منم رفت ...

از بس بعضیا درمان مغز و اعصاب رو ترسناک کردن من انقدر وحشت دارم از دارو و درمان من یکساله این مشکل رو دارم کاش روزهای اول میرفتم دکتر ای کاش اما روزهای اول نمیدونستم حتی مشکلم افسردگیه هرکس هم بهم میگفت افسردگیه میگفتم نه من مشکلی نداشتم که بخواد افسرده ام کنه هنوز حتی به همسرم هم نگفتم به اندازه کافی مشغله داره دلم نمیخواد درگیر من هم بشه😔من خیلی علائم هام زیاده خیلیییی چون قبل از افسردگی هم خیلی آدم حساسی بودم از وقتی که افسرده شدم حالم خیلی خرابه الان که افسرده هستم خیلی بدتر حساس شدم

من نمیدونم چرا یهو اینطور شدم یکساله دکتر نرفتم منتظرم معجزه هستم😭من قبلا روز ها دقیقا مثل تو حالم ...

شاید ارثی باشه....یا قرص و دارویی استفاده کرده باشی..نمیدونم چیکار کنم ...من وقتی کسی پیشم باشه بهترم.....دیگه کارش نمیشه کرد فک کنم باید خودمون مشغول کنیم یا جایی بریم تا بدتر نشیم...

شب یلدای پارسال شرو جداییم بود و افسردگی شدید گرفتم خودکشی کردم و بخاطر خودکشیم روانپزشک داروهای خیل ...

الان حالتون بهتره؟

شما تجربه هیپنوتیزم داشتید؟ چه جوری هست؟ به تشخیص چه دکتری بود؟