2777
2789

بیاین اینجا و حرفاتونو بگین منم میگم شاید کسی تونست کمکم کنه😔

من یکساله پیش افسرده شدم بنظر خودم بی دلیل چون مشکلی اطرافم نبود که بخاطرش افسرده بشم

علائم روزهای اولم: حالت تهوع نسبت به هرچیزی که اطرافم بودن_گریه بی دلیل_تپش قلب_احساس ناامیدی و پوچی_افکارخودکشی 

برای درمان اقدامی نکردم هم حوصله ام نمیکشه و هم از بس گفتن دکتر قرص و دارو میده و داروهاهن خوب نیستن و بدتر معتادشون میشم بدترمیشم ترسیدم😔

حالم هرروز خرابه نمیتونم صبح ها بیداربشم بیدارهن میشم حالم خرابه تا چندساعت دلم نمیخواد باکسی حرفی بزنم دلم نمیخواد همسرم بره به کارهای بیرون از خونه برسه نمیتونم تنها بمونم دست خودم هم نیست از وقتی که افسرده شدم اینطور شدم😔هیچی رو دیگه مثل قبل دوست ندارم واز هیچی لذت نمیبرم شدم مثل مرده متحرک بی حوصله پرخاشگر گاهی وقتها فکرمیکنم بهترم اما همین که اتفاق بدی میوفته حالم بد میشه تاحدی که از زندگیم سیر میشم😭

لطفا لطفا اگه تجربه دارین بگین من چیکارکنم😭😭دارم دیونه میشم حالم هرروز خرابه یکساله هیچ لذتی از زندگیم نبردم هر روز دارم مثل مرده متحرک میگذرونم😭

فلوکستین ۲۰ برام مثل معجزه بود   ارامس دارم  روحیه دارم    پر خوری عصبی ندارم     حس خوب به زندگی دارم 

و همچنین یوگا 

قرص بخور    بهتره اینکه خودت و بقیه عذاب ببینن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم‌مثل شمام با این تفاوت که دوتا بچم دارم ونگرانم نکنه اوناهم از این حال بد من یاد بگیرن.همش دلم میخواد فقط بخوابم که روزها بگذرن.وقتایی هم که بیدارم الکی گریه میکنم و ناراحتم.جدیدا هم هی فکر مریضیهای بد میاد تو ذهنم.همسرم هم صبخ میره شب میاد.بعضی وقتا هم بهش میگم حالم خوب نیس ولی نمیدونم شاید فکر میکنه شوخی میکنم که کاری نمیکنه

من خودم افسردگی پاییزی دارم و اوایلش خیلی حالم بد میشه همش میخوام گریه کنم ولی رفته رفته که به اواسط پاییز میرسم حالم اوکی میشه 

تو اون روزای اول همه ی آهنگ های غمگین رو از تو گوشیم میپاکم، با آدم های منفی اصلا صحبت نمیکنم، بیشتر با مامانم حرف میزنم تا دلم راحت تر شه، وقت آزاد کمی دارم ولی اگه داشته باشم حتما با مامانم میرم خرید و اینور و اونور تا یادم بره...

تا حالا پیش پزشک نرفتم و خودم اقدام کردم خدا رو شکر میتونم یه چند ماه مدیریتش کنم تا بگذره بره 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

شب یلدای پارسال شرو جداییم بود و افسردگی شدید گرفتم خودکشی کردم و بخاطر خودکشیم روانپزشک داروهای خیلی قوی بهم داد ک کل روز خواب بودم چندباریم انگار حرکات غیر عادی انجام میدادم با هزار زور و مشاور دیگ وابستگیم ب دارو کم شد با هیپنوتیرم خاطرات از ذهنم تا حدودی پاک شد 

فقط میتونم ی چیز بهت بگم تا خودت دلت بحال خود درونیت نسوزه هیچ کس نمیتونه برات کاری کنه باید شرو کنی ب دوسداشتن خودت باید از فکرو خیالو تلقین دست برداری ب این باور برسی ک جز خودت در نهایت کسی یرات نمیمونه خودت ناجی خودت شو و دست خودتو بگیر

عزیزم منم پارسال اینجوری بودم رفتم دکتر بهم دارو داد خیلی خوب شد من پاییز و زمستون خیلی بدتر هم میشدم ولی الان خیلی خوبم بهتره یه کار هنری برای خودت جور کنی تا از روزمرگی در بیایی داروهای الان خوبن خواب الودگی و وابستگی ندارن

فلوکستین ۲۰ برام مثل معجزه بود   ارامس دارم  روحیه دارم    پر خوری عصبی ندارم &n ...

چه مدت مصرف کردی عزیزم؟ وابسته اش نشدی؟

من واقعا دارم عذاب میبینم بخدا دارم دیونه میشم از وقتی که افسرده شدم کاملا شدم یه ادمی که ازش متنفرم😭

عزیزم منم پارسال اینجوری بودم رفتم دکتر بهم دارو داد خیلی خوب شد من پاییز و زمستون خیلی بدتر هم میشد ...

عزیزم من هیچوقت اینطور نبودم فصلی نیست افسردگیم از بچگی یادم نمیاد تا به حال افسرده شده باشم تاحالا خیلی تصمیم گرفتم برم و مشغول کاری بشم اما فرداش حتی از یاد اوری تصمیمی که گرفتم حالم به هم میخوره😢

من خودم افسردگی پاییزی دارم و اوایلش خیلی حالم بد میشه همش میخوام گریه کنم ولی رفته رفته که به اواسط ...

متاسفانه من افسردگیم فصلی نیست گلم😔منم از وقتی که افسرده شدم حتی اهنگ های غمگین هم حالم رو بد میکنن و همینطور شلوغی😢

منم‌مثل شمام با این تفاوت که دوتا بچم دارم ونگرانم نکنه اوناهم از این حال بد من یاد بگیرن.همش دلم می ...

منم همینطورم البته من بچه ندارم😔قبل از افسردگیم خیلی دوست داشتم اما از وقتی که افسرده شدم حتی به بچه هم فکرمیکنم حالم بد میشه😢

متاسفانه من افسردگیم فصلی نیست گلم😔منم از وقتی که افسرده شدم حتی اهنگ های غمگین هم حالم رو بد میکنن ...

🤦‍♀️🤦‍♀️💔

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹