2777
2789
عنوان

غم بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 88 پست
حتما سالم میمونه و حتما زایمان خوبی خواهی داشت..ممنون از حس خوبت

انشالله عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم مرسی مهربونی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اووووو تا اونموقع استارتر خودش بارداره!دستتو بذار روی شکمت براش دعا کن اینو یه خانومی توی حرم بهم گ ...

انشالله  تا اون موقع  باردار باشه من زایمانم یه ماه دیگه هست     حتما براش دعا میکنم اونم از ته دلم چون  درکش میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله  تا اون موقع  باردار باشه من زایمانم یه ماه دیگه هست     حتما براش ...

برای منم دعا کنید بچه هام سالم و سلامت بیان بغلم😍

منم منتظر بودم میدونم سخته حرف بقیم یه طرف غم خودتم یه طرف

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
برای منم دعا کنید بچه هام سالم و سلامت بیان بغلم😍 منم منتظر بودم میدونم سخته حرف بقیم یه طرف غم خو ...

انشالله عزیز دلم   بچتو سالم بغلش بگیری آمین 

انشالله عزیز دلم   بچتو سالم بغلش بگیری آمین

ممنون شمام همنطور

فک کنم من پست شمارو با یکی دیگه از بجه ها اشتباه کردم قاطی ریپلای کردم😅😅😅معذرت🌺

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ممنون شمام همنطور فک کنم من پست شمارو با یکی دیگه از بجه ها اشتباه کردم قاطی ریپلای کردم😅😅😅معذرت ...

اشکال نداره عزیزکم 

من که طاقت نداشتم.الکی.گفتم.یکساله😂😂😂

مثل خودم روپسراولم گفتم یکساله اقدامم درصورتی همش دوماه بودولی قرصش کیست اوردم دیگه نخوردم بعدبدون داروباردارشدم واسه من کیست میشه واسه دومی هم اقداممم 

بخدا من ۷ ساله ک ازدواج کردم ۵ ساله اقدامم انقد ب مامانای  نی نی سایت گفتم دعا کنید تا بلاخره ب ...

مبارک باشه ولی گفتم شاید حالش بد باشه ناراحت بشه به دل نگیر ازم 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
هر کی یه چیز میگه تازه به لیست بلند بالای من افتادگی رحم و عفونت هم اضافه شده از بیست سالگی اقدامم ...

پريودت منظمه؟

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

۰من یادم وقتی  تو اقدام بودم وقتی دوبار منفی شد ماه سوم تا ۱۵ روز  بعد موعدم بیبی نزدم و لج کردم با خودم گفتم ولش کن اینم منفی آخرش شوهرم گفت حالا تو بزن یکی ساعت ۱۰شب بود سریع دوخط شد

یعنی زمانی که نا امیدی

آره حتما...یکم روحیه میگیرم

گلم دیشب یک کاربر به اسم گلینه بهم گفت امروز 14 بار سوره واقعه رو بخونم صبح زود خوندم ساعت 11 نصف بدهیمون به طور معجزه آسایی جور شد شما هم امروز انجام بده مهمم نیست که پریود باشی چون من پرید بودم از روی گوشی خوندم دستم به کلمات نخوره 

من یه دختر 4سال دارم 

از 14ماه پیش اقدام برای دومی شروع کردم 

همش چیزی مفید برای بارداری خوردیم بنفع پسر

اقدام توی تخمکگذاری...بعد 6ماه اقدام کردیم نشد

رفتم سونو داخلی گفتن کیست کوچک داری قرص جلوگیری بخور نخوردم دارو گیاهی استفاده کردم یه چیزی ازم دفع شد نمیدونم کیست بوده یا نه. البته بازم دوماه اقدام کردم نشد.

حالا دارم قرص میخورم ببینم چی میشه

این مدت که بیبی منفی میدیدم خیییلی ناراحت میشدم 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆