2777
2789
عنوان

غم بی بی چک منفی

833 بازدید | 88 پست

بیایید بگید چطوری خودتونو آروم میکنید وقتی بی بی چک منفی رو میبینید؟

اهل امید بستن الکی نیستماما این ماه همه علائم رو داشتم  و خودمم و چند نفر دگه خواب یده بودن که حامله ام به خاطر همین دل خوش کرده بودم.

فردا موعدمه و امروز بی بی منفی بود.

چجوری آروم کنم خودمو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۴ ماه  بودم که باردار شدم یادمه یه بار که منفی شد بی بی چک منفی شد آتیش زدم فقط باید صبور باشی استرس خوب نیست دکتر برو و تمام آزمایشهای مورد نیاز را انجام بدهد اگه موردی باشه دکتر خودش بهت میگه انشاالله هرچه زودتر نتیجه بگیری

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یاد خودم افتادم 

۴ ماه گریه ... و بی طاقتی . انگار حس افسردگی هم داشتم پیدا میکردم کم کم 

خدا دید جنبه ندارم ‌ ماه پنجم خوسحالم کرد 😁

ولی یچیز رو خوووووببب یادت بمونه ‌ از تجربه خودم میگمت که من ماه پنجمم بی خیال بی خیاللللل شدم . گفتم دیگه محل نمیزارم . شدم شد . نشدم ایرادی نداره ادامه میدیم تا هروقت که یشه ‌ 

دیگه گریه نکردم اون ماه . سپردم دست خدا و کاملاااا بیخیال بودم ‌ 

و شد 🤩😃

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻