2777
2789
عنوان

غم بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمنم خیلی گفتن شوهرم گفت بنداز گردن من !ما واقعا نمیخواستیم اخه !!شمام همینکارو بکن چون همین سوال جو ...

منم میگم همینو دو ساله

ولی دیگ میگن الکی میگن قیافه میگیرن

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
امان از حرف مردم انشالله به زودی دامنت سبز شه

دکتر میری ک بهت دارو بده؟

من این ماه میخوام برم دکتر 

باید روز خاصی برم؟

مثلا وسط سیکل برم یا بعد پریودی

دکتر میری ک بهت دارو بده؟ من این ماه میخوام برم دکتر  باید روز خاصی برم؟ مثلا وسط س ...

قبل پریودیت میری دکتر از روز سوم یا پنجم پرودت باید دارو بخوری بعد سونو بعدشم ازمایش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
قبل پریودیت میری دکتر از روز سوم یا پنجم پرودت باید دارو بخوری بعد سونو بعدشم ازمایش

یعنی الان ک هنوز پریود نشدم باید برم؟

تو پریودی سونو نمیگیرن مجددا بايد برم يني؟

دکتر میری ک بهت دارو بده؟ من این ماه میخوام برم دکتر  باید روز خاصی برم؟ مثلا وسط س ...

رفتم چند ماه پیش گفت مشکلی ناری تخمکات خوبه و برو اقدام ماه اول سر خود لتروزول خوردم جواب نداد این ماه نخوردم نخوردم

اما سر بچه اولم وقتی لتروزول خوردم همون ماه اول بچه دار شدم

یعنی الان ک هنوز پریود نشدم باید برم؟ تو پریودی سونو نمیگیرن مجددا بايد برم يني؟

سونو روز 13یا14دورته 

اره قبل پریودی برو و اکثرا میگن تا یکسال اقدام.نباشی قزص نمیدیم 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

تورو خدا از خدا بخواه هروقت صلاحته بده ولی سالمش رو بده اصلا عجله نکن

سخت تر از بیبی چک منفی اینه ک خدا بهت بده هرروز ب امیدش روزتو و شب کنی و بعد بخواد بگیره ازت

توروخدا دعاکن خدا سالمشو بده بهت فقط ب موقعش خودش میده

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

سونو روز 13یا14دورته  اره قبل پریودی برو و اکثرا میگن تا یکسال اقدام.نباشی قزص نمیدیم

چقد مسخره

ادم برنامه ريزي ميكنه تا س ماه اينده مثلا باردار شه ن ي سال

ثخب ٦ ماه شد ديگ☹️

چقد مسخره ادم برنامه ريزي ميكنه تا س ماه اينده مثلا باردار شه ن ي سال ثخب ٦ ماه شد ديگ☹️

من که طاقت نداشتم.الکی.گفتم.یکساله😂😂😂