2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابن تاپیک چرا پربازید شده !؟

نمیدونستم هیس انقدر طرفدار داره 😐

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خوب چرا فامیلات بدبخت شدن؟ اگه میشه  توضیح بده

تموم زندگیشون رو فروختن رفتن ترکیه ، کار پیدا نکردن ، مرد خانواده رفت مسافر کشی ، زیاد در آمد نداشت . بر شکست شدن و مجبور شدن بر گردن ، الان فک و فامیل آواره ان .

یکی دیگه هم با خانواده رفت اونور یه خونه اجاره کرد ، ۶ ماه اول خوب بود اما پولشون رو میدن این شرکتای سرمایه گزاری، سرشون کلاه میره ، اونام برگشتن الان هیچی ندارن😬

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
تموم زندگیشون رو فروختن رفتن ترکیه ، کار پیدا نکردن ، مرد خانواده رفت مسافر کشی ، زیاد در آمد نداشت ...

ممنونم توضیح دادی واقعا نیاز داشتم

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤

وای خدایا دو ساعته میخونم نمیقولی چیه😐😐😐😐😐

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
وای خدایا دو ساعته میخونم نمیقولی چیه😐😐😐😐😐

😂😂😂نمیقولی یعنی نمیخوری

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
😂😂😂نمیقولی یعنی نمیخوری

بعد از کلی بررسی و فکر متوجه شدم

این اصطلاحاتو از کجا میارین😐😐😐

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
بعد از کلی بررسی و فکر متوجه شدم این اصطلاحاتو از کجا میارین😐😐😐

نمیدونم زیاده همه جا میزارن😅

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

استارتر😒

یعنی واقعا یه آقا میاد سایت بارداری مینویسه هیس باید پربازدید بشه؟ متاسفم واقعا برای خانم هایی که می ...

دقیقا

اونوقت من دیشب تاپیک زدم مشکلمو گفتم هیچکس راهنمایی نکرد😔

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

دقیقا اونوقت من دیشب تاپیک زدم مشکلمو گفتم هیچکس راهنمایی نکرد😔

بعضیا اینجارو با چت روم دختر پسر اشتباه گرفتن. تو یه تاپیک نی نی یار 5 گفته بودن تاپیک های آقایون رو الکی پربازدید نکنید و چت روم درست نکنید که تعداد آقایون تو سایت زیاد بشه ولی کو گوش شنوا