2789
ی سؤال چرا این تاپیک پر بازدید شده😐

اوهوم چرا🤔☹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ن دبی و ترکیه و اینا به درد من نمی خوره میخام ادامه تحصیل بدم بیشتر برای آینده کاری میخام از ایران ب ...

هر جا‌ میری برو

فقط ترکیه نرو که مثل فامیلای من بدبخت بشی

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا هیس پر بازدید شده😳

راستی از ۱۵ سال به بالا تو نی نی سایت مجازه 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
شما خیلی بد اخلاقید همش مثل پیر زنا پیر مرد ها دعوا میکنید شبیه مامان بزرگم هستید

You woke up today and chose violence 😂

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بچها اسی کاربر مرد با ادبیه تعجب کردم 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
ني ني سايت ب كجااا رسيده ك يه هيس ميذارن ميره پر بازديد!!!! يا يكي ديگ گذاشته بود چند ساعت ددارم پي ...

میدونی چرا؟

چون استارتر مرد بوده کلی پست گذاشتن رفته پربازدید 

وگرنه اگه خانم بود عمرا میرفت جلو 

نی نی سایت همینه 

کاربرا تو همچین تاپیکایی کلی پست میذارن!! 

فعلا...😇👋🏻