2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قنداق چسبی کدومه .. همون بگ خوابشونو میگی؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه من از قنداق معمولیا استفاده کردم ولی یه گهواره محلی داریم که دست و پا بچه رو با این شیردنگ رنگیا ...

میشه عکسشو اکه دارین بزارین؟بچه خواهرم کولیک داره دیوانمون کرده نمیخوابه اصن

ازایناعزیزم عکسشوگذاشتم

اره از همین منم داشتم ولی زیاد استفاده نکردم  فقط تو همون بیمارستان پیچوندم عکس گرفتم.

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
یعنی کاربردی نیس؟

این اصلا ربطی ب کولیک نداره ها .. این و میبندن ک دستشو تکون نده نپره از خواب . یا ی سریاشون زیپ داره که میپوشونن ک پتو نندازن رو نوزاد چون پتو  و بالش خطر ناکه برای نوزاد . 

واسه کولیک قطره اینفکول خوبه . یا ی سری قطره های دیگه . اگه شیر مادر میخوره باید مادر مراعات کنه تو خوردن اگه شیر خشکیه باید انتی کولیک بخوره و کم کم بخوره مابین شیر خوردن اروغشو بگیرین . و ی سری ماساژ های خاص داره . ک کلا بعد ۲ .۳ ماهگی برطرف میشه کولیک

این اصلا ربطی ب کولیک نداره ها .. این و میبندن ک دستشو تکون نده نپره از خواب . یا ی سریاشون زیپ داره ...

عه من فک کردم برای کولیک هم خوبه اخه پرسیدم میگفتن یک روش اروم کردن کولیک بچه فنداق کردنشه