2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

50 بازدید | 7 پست

تفریح که ندارم 

کار که ندارم

ارشدم دوس ندارم بخونم

دوست درست حسابیم ندارم 

مهمونیم نمیتونم برم 

خاله و دختر خاله و دختر داییم ندارم

ازدواجم که نمیتونم بکنم 

عاشقم که میشم انقد قفلی میزنم همه کیسا دورمو میپرونم هیشکی به چشمم نمیاد

خب این چه زندگیه 

فقط دارم اکسیژن مصرف میکنم

بلدنیسم زندگی کنم ماله این دنیا نیسم 

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

نگو اینجوری

بیشتر این چیزایی که گفتیو خودت میتونی به وجود بیاری

درواقع اکثرش با خودته و بستگی به خودت داره

مثل تفریح وکار و دوست

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو اینجوری بیشتر این چیزایی که گفتیو خودت میتونی به وجود بیاری درواقع اکثرش با خودته و بستگی به خ ...

خب برای همین میگم بلد نیستم زندگی کنم

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

خب برای همین میگم بلد نیستم زندگی کنم

خب میتونی یاد بگیری سخت نیس که 

باید از زندگیت لذت ببری نه اینکه ناامید بشی

تو فقط یه ذره برای این چیزایی که گفتی تلاش کن من قول میدم زندگیت بیوفته رو دور خوشبختی

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
خب میتونی یاد بگیری سخت نیس که  باید از زندگیت لذت ببری نه اینکه ناامید بشی تو فقط یه ذره برا ...

جور نمیشه واسم

جور نمیشه واسم

خب از کوچیکترین چیز شروع کن

تمام چیزایی که باعث خوشحالیت میشه رو توی یه برگه بنویس از کوچیک کوچیک تا بزرگ سعی کن از کوچیکترینش شروع کنی

ببین همه چیز مثلا برای خودت یه کادوی خیلی کوچیک یا خوراکی بخر

اینکه خودتو خوشحال کنی درواقع امیدتو به زندگی زیاد میکنه

خب از کوچیکترین چیز شروع کن تمام چیزایی که باعث خوشحالیت میشه رو توی یه برگه بنویس از کوچیک کوچیک ت ...

هیچی باعث خوشحالیم نمیشه خواهر برام دعا کن