2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست
مرسی از راهنماییت ممنون با هر کی یه بار برخورد میکنم سریع میفهمم چه جور ادمیه واسه همین باعث شده با ...

خواهش میکنم عزیزم،خوب کاری می‌کنی وقتی حس خوبی به کسی نداری باهاش رابطه نداشته باشی زیاد بهتره و اصلا چیز بدی نیست اتفاقا بعضیا توی زندگیت نباشن بهتره برای روابطت با همه هم حد و مرز بزار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم افسرده میشه حالا شما خاص شدین ؟

یه مدت افسرده شده بودم چون ذهن انسان به اندازه کافی فکرهای مثبت نداره رو میاره به فکرهای منفی و بعدش اذیت میشی 

ولی تونستم مغزمو کنترول بکنم سراغ فکرهای منفی نره

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
حالا اگه کسی نتونست چی😃

کاره هر کسی نیستش که   

برا چی اکثرا دارن میرن یوگا یا مدیتیشن    خوب می خوان چشم سومشون باز بشه شاید از 100 نفر 5 نفرشون باز بشه

خواهش میکنم عزیزم،خوب کاری می‌کنی وقتی حس خوبی به کسی نداری باهاش رابطه نداشته باشی زیاد بهتره و اصل ...

من یه دختر کوچیکه دارم دوست ندارم خیلی تو ماورا این چیزا سیر کنم میترسم خودم یا اطرافیان اسیب ببینن. وگرنه میدونم خودم یه چچیزاییم با بقیه فرق میکنه

باید حتما یوگا بریم ؟؟؟؟؟ 

من که نرفتم که تو خونه تمرین کردم اتفاقا دورت نباید کسی باشه کلاس تمرین یوگا میرن که یاد بگیرن بیان تو خونه تو تنهایی انجام بدن

من یه دختر کوچیکه دارم دوست ندارم خیلی تو ماورا این چیزا سیر کنم میترسم خودم یا اطرافیان اسیب ببینن. ...

این چیزایی که داری توانایی های بدی نیستن فکر هم نمیکنم در آینده بخواد آسیبی برسونه در همین حد نگهش دار یعنی مثلا سراغ کارایی در این زمینه نرو که تغییری داخلش ایجاد بشه و زیاد روش تمرکز نکن که روش حساس بشی ، تا جایی که میدونم اگر دنبال تقویت یا تغییر این توانایی ها نباشی اتفاقی نمیفته