2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست
کلا حس ششم قوی دارم یه زمانی که خونه ها شماره نمی‌افتاد من چند نفر که خونمون مزاحم میشدن با حسم تشخی ...

خب پس احتمالش زیاده نترس عزیزم اینکه یه شخص مدیوم باشه اصلا چیز بدی نیست ولی خب همین حس ششم و اینکه یه چیزایی رو بیشتر و متفاوت تر از بقیه آدما حس کنی هست در کل باید سعی کنی باهاش کنار بیایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا ممنونم ازتون  یعنی مثلا بیشتر وقت ها برم پارک با هنزفری اهنگو گوش بدم اگه مثلا برا اتفاق ...

تو پارک نباید بری که باید یک جای اروم مثل اتاقت چهر زانو بشینی چشماتو ببندی فقط بری تو عمق اهنگ و با تمرینهای زیاد یوهو که باز نمیشه که .بعداز چند وقت یه جرقه می خوره متوجه اتفاقهای دورو برت می افتی باز ادامه می دی می بینی بیشتر داره چشم سومت باز میشه خلاصه که باید زیاد تمرین بکنی

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
واقعا ممنونم ازتون  یعنی مثلا بیشتر وقت ها برم پارک با هنزفری اهنگو گوش بدم اگه مثلا برا اتفاق ...

اول پاکسازی کن چاکرا هاتو هم به ترتیب باز کن یعنی از ریشه که اذیت نشی تعادل هم نگه دار و اول آمادگی داشته باش و تحقیق و مطالعه کن چون یکدفعه بازش کنی و سطح انرژیت و ارتعاش بره بالا سریع تر و راحت تر هم میتونی انرژی منفی جذب کنی و تاثیر عکس بزاره برات البته بستگی داره کامل باز و فعال بشه یا  نیمه باز و.... 

تو پارک نباید بری که باید یک جای اروم مثل اتاقت چهر زانو بشینی چشماتو ببندی فقط بری تو عمق اهنگ و با ...

اون تمرین منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اون اهنگ باید روزی چندفعه گوش بدم 

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
خب پس احتمالش زیاده نترس عزیزم اینکه یه شخص مدیوم باشه اصلا چیز بدی نیست ولی خب همین حس ششم و اینکه ...

مرسی از راهنماییت ممنون با هر کی یه بار برخورد میکنم سریع میفهمم چه جور ادمیه واسه همین باعث شده با یه سریا قطع رابطه کنم حس میکنم طرف ادم بد ذاتیه نمیتونم تحمملش کنم واسه همین با خیلیا کات کردم این خیلی بده دسته خودم نیست

بنده خدا دیونه نشه 🤭

شاید اوایلش ادم فکر می کنه دیوونه شده چون با دیگران فرق می کنی میشی یه ادم خاص .و هر جایی هم نمیشه در موردش گفت چون فکر می کنند طرف مواد مصرف کرده.ولی این گزینه فقط ادم باید تو خودش نگهداره و برا خودش استفاده بکنه

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
ممنونم چیرو پاکسازی کنم

چاکرا هاتو اگر ذهنت مشغول و شلوغه و منفیه اینا رو باید اول درست و پاکسازی کنی مدیتیشن و پاک کردن ذهن از افکار منفی توجه به جنبه های مثبت و... کلا اول از همه درباره این چیزا مطالعه کن بعدش کارای عملی کن