2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست
وقتی بابام باغ هست همچین اتفاقی نمیوفته وقتی تنها میرم گفتم به هر کی فکر میکنم یا میزنگه یه میبینمش ...

چیزای مختلف میشه باشه چشم سوم شایدالبته نه کامل فعال ،ینکه مدیوم بوده باشی هم ممکنه بنظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزای مختلف میشه باشه چشم سوم شایدالبته نه کامل فعال ،ینکه مدیوم بوده باشی هم ممکنه بنظرم

این چی هست ؟کلا شوهرم به خواب هام اعتقاد پیدا کرده هر چی میبینم اتفاق میوفته خودمم میترسم گاهی اوقات

این چی هست ؟کلا شوهرم به خواب هام اعتقاد پیدا کرده هر چی میبینم اتفاق میوفته خودمم میترسم گاهی اوقات

مدیوم چیز بدی نیست مثلا مدیوم می‌تونه   بعضی اتفاقا رو از قبل پیش بینی یا حس کنه ، حس ششم قوی  ، ارتباط بهتر با ماورا ، حس چیزایی که یه آدم عادی ممکنه متوجه نشه و...که اینا برمیگرده چقدر شخص مدیوم قوی باشه و استعداد داشته باشه

مدیوم چیز بدی نیست مثلا مدیوم می‌تونه   بعضی اتفاقا رو از قبل پیش بینی یا حس کنه ، حس ششم ...

کلا حس ششم قوی دارم یه زمانی که خونه ها شماره نمی‌افتاد من چند نفر که خونمون مزاحم میشدن با حسم تشخیص دادم درست حدس زده بودم مامانم باور نمی‌کرد اون موقع دبیرستانی بودم

ممنونم 

خواهش می کنم.فقط اینو بدون هیچ داروی ارامبخش نباید خورده باشی یا داروی اعصاب کلا بدنت باید پاک باشه.و هر چی انرژی منفی داری باید دفع بکنی.از ادمهای دارای انرژی منفی باید فاصله بگیری.بیشتر تو طبیعت باش به طبیعت احترام بزار چون طبیعت مارو به اینجا رسونده.و سعی کن با اهنگه بری تو خلع خودت مدیتیش کنی

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
خواهش می کنم.فقط اینو بدون هیچ داروی ارامبخش نباید خورده باشی یا داروی اعصاب کلا بدنت باید پاک باشه. ...

واقعا ممنونم ازتون 

یعنی مثلا بیشتر وقت ها برم پارک با هنزفری اهنگو گوش بدم اگه مثلا برا اتفاق بدی بیوفته باز نباید فکر کنم 

چشم سوم بعد چند وقت باز میشه ؟؟؟؟؟؟

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰