2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست
ترخدا بگو چجوری فعال کردیییی ؟؟؟؟

با تمرینهای زیاد و تمرکز و داشتن انرژی مثبت زیاد هرچی انرژی منفی داری باید قبلش دفع بکنی و بتونی قوی باشی.با طبیعت باشی و مدیتیشن های زیاد انجام بدی و یه موزیک بی کلام هستش که فقط باید با هندزفری گوش کنی مدیتیشن بکنی با تمرینهای فراوان

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تمرینهای زیاد و تمرکز و داشتن انرژی مثبت زیاد هرچی انرژی منفی داری باید قبلش دفع بکنی و بتونی قوی ...

خب چه اهنگی خب چه تمرینی چند روز طول میکشه ؟؟؟؟؟یکم بیشتر بگو 

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
خواهش میکنم گلم البته میگم بازم  صد درصد نمیتونی بگی چشم سومت باشه و احتمال اینکه کامل فعال شده ...

وقتی بابام باغ هست همچین اتفاقی نمیوفته وقتی تنها میرم گفتم به هر کی فکر میکنم یا میزنگه یه میبینمش همه خواب هام اتفاق میوفته هر اتفاقی تو فامیل میوفته من تو خواب میبینم با خبر میشم

خواهش میکنم گلم البته میگم بازم  صد درصد نمیتونی بگی چشم سومت باشه و احتمال اینکه کامل فعال شده ...

وقتی بابام باغ هست همچین اتفاقی نمیوفته وقتی تنها میرم گفتم به هر کی فکر میکنم یا میزنگه یه میبینمش همه خواب هام اتفاق میوفته هر اتفاقی تو فامیل میوفته من تو خواب میبینم با خبر میشم