2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست
خوب چطوریه میشه توضیح بدی

چشم سوم وسط پیشونی میشه چاکرا ششم یا همون آجنا هم هست ،چاکرا خیلی ساده بگم منبع انرژی بدنه ولی آجنا و چشم سوم مخصوص چیزای ماورایی هست برای کسی که فعال باشه و قوی باشه خیلی ،می‌تونه مثلا اگر توی یه محیط جن باشه ببینه ممکنه توسط اونا اذیت بشه ،بستگی داره چقدر قوی باشه البته ،هاله آدما رو ممکنه ببینه می‌تونه چیزای منفی رو هم جذب کنه بعضی وقتا برای کسی که ظرفیتش نداره و دردسر بشه ولی خب چیزای مثبت هم می‌تونه داشته باشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اعو دیگه چی

متوجه اتفاقهای پیشروت هستم .کلا خوابت مختل میشه شاید نتونی درست بخوابی روزهای اول ازم ارامشو گرفته بود ولی الان از راه درست ازش استفاده می کنم

ولی با هر جنس مخالفی حسی ندارم.نگاه بهش می کنم متوجه می شم از چه مسیری امده تا به اینجا رسیده  

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
متوجه اتفاقهای پیشروت هستم .کلا خوابت مختل میشه شاید نتونی درست بخوابی روزهای اول ازم ارامشو گرفته ب ...

حست درمورد من چی میگع

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
چشم سوم وسط پیشونی میشه چاکرا ششم یا همون آجنا هم هست ،چاکرا خیلی ساده بگم منبع انرژی بدنه ولی آجنا ...

ما یه باغ داریم وقتی میرم اونجا تنها هستم سنگینی خاصی اونجا حس میکنم وقتی تنهام همچین حسی دارم 

حست درمورد من چی میگع

علم و غیب که ندارم یوهو تو ذهنم میاد. مثلا سه روز پیش یاد دوستم افتادم که 8 سال ازش بی خبر بودم یوهو فرداش تو خیابون دیدمش به روح مادرم

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
ما یه باغ داریم وقتی میرم اونجا تنها هستم سنگینی خاصی اونجا حس میکنم وقتی تنهام همچین حسی دارم 

نمیشه بگی این چشم سوم ،آخه من خودمم اینجوری هستم که بعضی مکانا یا اجسام سنگینی و حس متفاوتی بهم بدن ولی اگر حس بد داری سعی کن اونجا زیاد نداری انرژی منفیش می‌تونه زیاد باشه یا داخل باغ دعایی چیزی باشه که سنگینیشو حس می‌کنی بازم میگم صد درصدی نیست 

علم و غیب که ندارم یوهو تو ذهنم میاد. مثلا سه روز پیش یاد دوستم افتادم که 8 سال ازش بی خبر بودم یوهو ...

حالا قسم نخور

باور میکنم

منم هروقت یاد یکی یهو میفتم یا میمیره یا میبینمش

ی دختردایی دارم عروقت خوابشو میبینم قطع ب یقین میاد خونمون😂

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
علم و غیب که ندارم یوهو تو ذهنم میاد. مثلا سه روز پیش یاد دوستم افتادم که 8 سال ازش بی خبر بودم یوهو ...

منم بعضی وقتا تو بیرون به یه نفر فکر میکنم چند مین بعد طرف و میبینم یا به یکی فکر میکنم طرف زنگ نمیزنه البته همیشه هم موفق نمیشم یعنی منم میتونم؟