2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 143 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر یوتبوب داری میتونی سرچ کنی فیلمای تمرینش رایگان ببینی ورزش تای چی هم خوبه برای مدیتیشن و کنترل ذ ...

عزیزم این  کار هم تعصیر داره برای زودتر باز شدن چشم سومم مثلا کیک درست کنم با چایی برم کنار پنجره بشینم لذت ببرم با لباسی که دوست دارم 😊

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
عزیزم این  کار هم تعصیر داره برای زودتر باز شدن چشم سومم مثلا کیک درست کنم با چایی برم کنار پنج ...

اینکار خب باعث میشه حس خوب و مثبت  و ارامشت  بیشتر بشه و اره میتونه کمک کنه که راحت تر اینکار انجام بدی ولی نه اینکه اینکار انجام بدی چشم سومت باز کنه 

اخه یه مدت تو خواب خیلی اذیت میشدم یه موجودی بوجود تو خواب اذیتم میکرد الان خدارو شکر راحت شدم

شبا قبل از خواب سوره ناس و فلق و حمد هر کدوم ده بار بخون بعلاوه یدونه آیت الکرسی ،بعدش بخواب اگر حس بد داشتی یا ترسیدی هم ذکر بسم الله لا حول و لا قوه الا بالله بگو چند بار اون سوره ها به این تعداد می‌تونه از اذیت موجودا جلوگیری کنه مثل یه حفاظ عمل کنه برات 

مثلا باید چه ورزش هایی انحام بدم

کلا باید کارایی کنی که آرامش درونیت زیاد کنه و از لحاظ ذهنی و روحی قوی بشی مدیتیشن خوبه اون ورزش تای چی که بهت گفتم هم خیلی خوبه، یوگا یا چند دقیقه سعی کن به هیچ چیزی فکر نکنی فقط به نفس کشیدنت دقت کن اگر اولش سخته ذهنت متمرکز کنی میتونی یه دایره سیاه وسط کاغذ بکشی بزنی به دیواری جایی فقط روی اون نقطه تمرکز کنی و بهش نگاه کنی به مرور فکر یا صدا های اضافی ذهنت از بین میرن بعد میتونی تصویر سازی کنی تمرکز کنی که یه نور مثلا سفید وارد بدنت میشه و بهت آرامش میده و... البته تصویر سازی به مرور بهتر میشی داخلش یه شبه نمیشه ، میتونی هر روز ده دقیقه هم نفس عمیق بکشی و به چیزی فک نکنی ۵ ثانیه دم ۶ ثانیه نگه دار ۸ ثانیه بازدم البته ثانیه هاشو میتونی تغییر بدی خودت 

کلا باید کارایی کنی که آرامش درونیت زیاد کنه و از لحاظ ذهنی و روحی قوی بشی مدیتیشن خوبه اون ورزش تای ...

کارهای که دوست دارم انجام بدم باعث میشه ارامش داشته باشم بعدش زودتر چشم سومم باز میشه

اون دایره باهاش دیوونه نمیشم 🥲

کارهای که دوست دارم انجام بدم باعث میشه ارامش داشته باشم بعدش زودتر چشم سومم باز میشه اون دایره باه ...

نه عزیزم دیونه چرا 😂 ، من بعضی وقتا که خیلی ذهنم فکر و این چیزا داخلش زیاده می‌خوام کمتر بشه همین کارو میکنم کلا وقتی روی یه موضوع ثابت بتونی تمرکز کنی چیزای دیگه از دهنت میره بیرون کم‌کم اون دایره هم یکی از  ساده ترین کارایی که میشه کرد 

نه عزیزم دیونه چرا 😂 ، من بعضی وقتا که خیلی ذهنم فکر و این چیزا داخلش زیاده می‌خوام کمتر بشه همین ک ...

باشه عشقم  مثلا اگه من چیزی که دوس دارمو بخرم خیلی خوشحال میشم یا اینکه یه روزی که بارون نم نم میاد من میرم بیرون با چطر خیلی حس خوبی دارم با اهنگ موردعلاقه ام یا اینکه کیک درست کنم با چای برم کنار پنحره از بیرون لذت ببرم با لباسی که دوست دارم میپوشم 

اینها باعث میشه که زودتر چشم سومم فعال بشه