2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

113 بازدید | 15 پست

دوستان من از پارتنرم باکره باردار شده بودم فامیلم بود خودم سقط کردم و سر سقط بکارتمو از دست دادم و پریودامم فقط لکه بینی دارم و انقدر درد دارم ک جیغ میزنم نمیدونم چم شده

با پارتنرم کات کرده بودم و اون رفته بود سربازی از این قضایا خبر نداش و منم بلاک کرده بود ب رفیقش گفته بودم ک زمانی ک برگشت بعم بگه ی قرار اوکی کنه تا بش بگم الان ک اومده امروز رفتم باهاش صحبت کردم همش داد میزد منم همش عصبی میشدم اونم عصبی میشدمنم داد میزدم بش گفتم بیا عقدم کن بعذش جدا بشیم میخندید میگفت چی فکر کردی پیش خودت ما فامیلیم جدا بشیم فامیلیمیمون شکراب میشه کلی چیزای دیگه خودت زندگیتو میبازی بعد گف بیا برو ترمیم کن گفتم من نه پولشو دارم ن دوس دارم برم برم که هزارتا دردو مرض دگ بگیرم؛ تازه میگفت من تا ی جایی هم برا ترمیم کمکت میکنم بقیشو خودت باید بدی وام بگیری یا هرچی

دوستان دارم دیووووونه میشممم 

هی با خودم میگم خب جلسه اول ملومه ک خشونت میکنه من باید هی برم باهاش حرف بزنمو اینا تا خام بشه بیاد 

نمیدونم چیکارکنم حالم خیلی بده😭 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا میتونی پول ترمیمو ازش بگیر

ولش کن

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

عزیزم میخواسی واندی خب چ معنی داره با نامحرم...

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگ نمیتونیم مرحم بشیم دردنشیم..

درد نیست واقعیته 

اگ فکر میکرد ب حال خودش  الان اذیت نمیشد ک ی پسره عریبه سرش داد بزنه واقعا دلم میسوزه ک اینو میگم زخم زبون نیست

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

حالا اگه قبلش یکی بهت میگفت این کارا اخر عاقبت نداره میگفتی نمیفهمه عشق یعنی چی 

نکنید این کارارو نکنید

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خاهر اینجاممکنه خیلی حرفا بزنن ک ناراحت بشی اما اگه ازاول میدونستی ن قصدازدواج داره ن شرایط ن پول چرااصلا بهاش موندی بهاش موندی چرا رابطه داشتین.دختربودن نعمته چرا انقد راحت واسون خودتونو ازدست میدین