2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 15 پست

بترسونش . بگو اگر به فكر اين هستي كه فاميلي مون به هم نخوره بيا عقدم كن . وگرنه ديوونه بشم قيد آبرومو ميزنم ميرم ميگم به زور بهم تجاوز كردي منم جرأت نكردم از خجالت چيزي بگم . ترسيدم خون به پا بشه . چنان ماست مالي ميكنم كه فقط تو اين وسط مقصر باشي . مدارك پزشكي هم دارم . دي ان اي رو كه ديگه نميتوني انكار كمي . فكر كردي اين قدر ساده ام . يه تكه از گوشت بچه ي سقظ شده رو به عنوان مدرك نگه داشتم . پر رو بازي در بياري با ازمايش ژنتيك به همه ثابت ميكنم چي كار كردي . بيا مثل بچه ي آدم بدون آبرو ريزي منو عقد كن .مهريه هم سبك ميگيرم كه راحت طلاق بدي . بعدش برو گورتو گم كن . من نميخوام نه براي تو نه براي خودم دردسر درست بشه . نميخوامم يه عمر با آدمي مثل تو زندگي كنم . فقط بيا اين گندي كه بالاآوردي درستش كن . اگر نياي مجبورم قيد ابرومو بزنم آبروي تو هم ببرم . بگو ميگم بهم تجاوز كردي ازم فيلم هم گرفتي تهديدم كردي كه نگم . چنان بترسونشجرأت نكنه بگه نه .
يه چيز مهم هم بايد بهت بگم اسي . واقعا فكر ميكني وقتي خدا اين چيزها رو ممنوع كرده به خاطر خودش ممنوع كرده ؟ خدا احتياجي به ما نداره . نا فرماني هم كنيم ضرري به خدا نميزنيم . هر كاري گفته نكنيم به خاطر آرامش خودمون گفته . الآن اين همه درد و استرس ارزش اون كارو داشت ؟ لا اقل حقيقت رو بگو 4 نفر كه ميبينن بفهمن واقعيت چيه اونها تو اين باتلاق نيوفتن .