2777
2789
عنوان

تاحالا شده از بچتون متنفر شین

224 بازدید | 19 پست

به خاطر شوهرم با بچه هام بد میشم داد میزنم طاقتم کم شده خیلی عذاب میکشم بچه ها کوچیکن سه ساله و نه ماهه دومی ناخواسته بود خیلی محدودم خیلییییا همش تو خونم اسیر بچه ها شدم شوهرمم اهمیت نمیده هیچ جا نمیبرتم اعصابم ضعیف شده بعضی موقعا از بچه هام متنفر میشم ب خصوص دومی مصبب بدبختیام میدونم دسته خودم نیست هرچی دوس دارین فحشم بدین ولی واقعا دسه خودم نیست داغونم کردن خودم تنهام بدون هیچ کمکی تکه تکه شدم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شرایط شمارو دارم منتها یه بچه ۸ ساله رو هم بهشون اضافه کن یه وقتهایی مثل شما میشم برو بیرون حال و هواتو عوض کن منم خیلی کم بیرون میرم به خاطر بچه ها ولی باید یه جورایی تحمل کرد چاره ای نیست 😔

عزیزم منم شرایط شمارو دارم منتها یه بچه ۸ ساله رو هم بهشون اضافه کن یه وقتهایی مثل شما میشم برو بیرو ...

میزنیشون ؟من دسته خودم نیس بعضی موقعها بزرگه رو میزنم چون خیلی لحبازه همش کوچیکتره رو میزنه ریخت و پاش میکنه خیلی حالم بده

بچه ها چه گناهی کردن که یه مامان عصبی و بد اخلاق دارن ، تو در بدترین شرایط هم باید بهترین باشی واسه بچه هات،به آینده فکر کن که بزرگ میشن و باهاشون هر جا که دوست داری میری و کلی عشق می‌کنی به امید بزرگ شدنشون با عشق یزرگشون کن که اونا هم که بزرگ شدن با عشق جبران کنن زحمات رو

بالاخره بزرگ میشن و میذاریشون پیش هم خودت با خیال راحت میتونی بری بیذون

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

خداروشکر سلامت روان داریم من و همسرم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
همش پیش خودم میگم تقصیر این دومیه اگه نبود راحت تر بودم 

نه عزیزم تقصیر اون بچه نیست هر زندگی مدلش فرق میکنه و مشکلات هر کسی مختص خودشه من هر وقت این حالت بهم دست میده و نمیتونم بیرون برم یا جایی که حال و هوام عوض بشه به این فکر میکنم میگم الان سخته درسته ۲۰ سال دیگه اگه الان درست رفتار کنم با بچه هام ثمره شو میبینم ولی اگه سرشون داد بزنم دعواشون کنم اون موقع حسرت میخورم میگم کاش میشد برگردم به این روزا تا جبران کنم پس تو همین شرایط سخت هم دلتو یه جور بزرگ کن