2777
2789
چرخیدن توی نی نی سایت/ اینکه به عشقم میرسم یا نه / گرفتن دکتری و مطب زدن/ دلتنگ عشقم / چیزی به ذهنم ...

امیدوارم هر چی که خواست خدا و به صلاحتون هست همون براتون اتفاق بیوفته. 

نه هنوز سه سال تبدیل وضعیت نشده .

ببخشید میپرسم یعنی چی متوجه نشدم یعنی صیغه ای ؟؟

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم هر چی که خواست خدا و به صلاحتون هست همون براتون اتفاق بیوفته. 

ممنون از دعای خوبتون🌸🌸

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
الان دراز کشیدم زیر کرسی خونه مامان بزرگم دخترم و مامان بزرگم شام خوردن و خوابیدن منم حوصلم سر رفته. ...

وای عزیز منو بردید به خاطرات خوبم ، چقدر خوبه این دور هم بودن ها . منم زیاد به گذشته فکر میکنم ، قدر الانتون رو بدونین  منم از صدای باد میترسم   برین پیش بقیه . 

وای عزیز منو بردید به خاطرات خوبم ، چقدر خوبه این دور هم بودن ها . منم زیاد به گذشته فکر میکنم ، قدر ...

کسی نیست فقط من و مامان بزرگم و دخترم هستیم اونا خوابن منم دراز کشیدم دارم آلبوم نگاه میکنم.

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم شوهرت رسمی نیس مگ ؟ منم حال روحیم خوب نی

ببخشید میپرسم ، چرا حال روحیتون خوب نیست؟ دکتر رفتین ؟ من نمیدونم مشکلتون چیه ولی حتما برین دکتر. خودتون باید یه قدم برای بهتر شدن حالتون بردارین . شما بهترین کسی هستید که خودتون رو میشناسین و میتونین به خودتون کمک کنین. هر چی بیشتر بگذره، شرایط پیچیده تر میشه

خدارو شکر، چرا آرزو ندارین؟ حتما خوب بهش فکر نکردین. امیدوارم روز به روز از خود قبلیتون جلو بزنین &n ...

فدای محبت شما همچنین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببخشید میپرسم ، چرا حال روحیتون خوب نیست؟ دکتر رفتین ؟ من نمیدونم مشکلتون چیه ولی حتما برین دکتر. خو ...

نه خداروشکر هیچ مشکلی ندارم فقط یکم حالم گرفتس نمیتونم پیاده روی برم باشگاه حوصلم نمیگیره غذا نمیتونم بپزم با نودلیت و حاضری روزا رو سر میکنم ،خیلی تنبل شدم خونه بهم ریختس ،هیچ اتفاقی هم نیافتاده یک هفتس دراین بی حوصلگی هستم انگار روحم خستس ،شوهرم میگ چشات هیچ حسی نداره باورت میشه حوصله حرف زدند ندارم جملات کوتاه میگم 😅😅😅

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
کسی نیست فقط من و مامان بزرگم و دخترم هستیم اونا خوابن منم دراز کشیدم دارم آلبوم نگاه میکنم.

اینجور موقعیت ها خیلی بده ،آدم از یه چیزی میترسه حالا بقیه یا نیستن یا خوابن  آخرین خاطره ای که از کرسی دارم،  موقعی بود که تا 1 هفته گاز شهرومون سراسری قطع بود. خیلی بد بود    

نه خداروشکر هیچ مشکلی ندارم فقط یکم حالم گرفتس نمیتونم پیاده روی برم باشگاه حوصلم نمیگیره غذا نمیتون ...

فکر کنم تا حدودی طبیعیه اما اگه فکر میکنی افسرده شده و همه چی تکرارییه، هیچی خوشحالت نمیکنه و... با یه روانشناس خوب صحبت کن.

اینجور موقعیت ها خیلی بده ،آدم از یه چیزی میترسه حالا بقیه یا نیستن یا خوابن   آخرین خاط ...

مامان بزرگم خودش زیر کرسی نمیخوابه الان رو تخت خوابیده ولی کرسی میزاره میگه بچه ها دوست دارن.

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن