2821
2789

چی بگم🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

موافقم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عدالت اون دنیاس 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

منم موافقم

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

هیچی نیست فقط گولمون میزنن وعده های الکی میدن دلمون خوش باشه. وگرنه کو عدالت

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

نه نه این حرفو هیچوقت نزن یبار همسایمون مغازه داره رفتیم پیشش یه زن بود میگفت که من بدبختم وطلاق گرفتم بچمو نداده بهم و میگفت این زندگی عدالت نداره تا اینکه فردای اون روز رفت توی کما و الان نزدیک ۷ساله تو کماس کما که نه زندگی نباتی خیلی بده اینم از عدالت خدا پس عدالت از خدا نخاید

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
نه نه این حرفو هیچوقت نزن یبار همسایمون مغازه داره رفتیم پیشش یه زن بود میگفت که من بدبختم وطلاق گرف ...

چی میگی خواهرم 

من ناشکری نکردم فقط دلم داره آتیش میگیره

بخدا همین الان میخواستم تاپیک بزنم درد و دل کنم 

دلم پره 

چرا اینجوریه دنیا 

یه فامیل داریم خانوادش انقد خودشو دارن،دیروز مریض بود بعد جشن نامزدی یکی از فامیلاش هم بود و باید میومد 

دوتا بچه هم داره،قشنگ از صبح تا شب بچه هاشو گذاشت خونه خواهرش با خیال راحت،مامانشم رفت کمک که بچه هاشو نگه دارن 

خودش اومد عروسی بدون درد سر،شوهر و مادرشوهر شم بشدت خوبن 

بعد من بمیرم مامانم نمیگه چرا مرد!!! 

حتی واسه زایمانم نیومد کمک کنه یه ساعت 

با دوتا بچه کلی دردسر میکشم میرم جایی 

2790
2823
2791
2779
2792