2777
2789
نه نه این حرفو هیچوقت نزن یبار همسایمون مغازه داره رفتیم پیشش یه زن بود میگفت که من بدبختم وطلاق گرف ...

عه؟ پس اگه ادعای عدالتم کنیم ی بلای بدتر سرمون میاد☺💔💔

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کجاس؟ کجای این دنیاس میبینه دیگه روزامو؟

میبینه گلم میبینه اینده ی خوبی تو راهته انقد ناامید نباش خدا تو نامیدی یهو معجزه میکنه

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

درسته مردم عادل نیستن ولی خداوند مهربون وعادله وهمه کارهاش رو حکمت هست مطمئن باشید که روزی همه میفهمیم که همه چیز خداوند ازروی عدل وحکمت بوده واینکه مردم عادل نیستن و بهمون ظلم میکنن هم توی این دنیا وهم تو آخرت تقاص پس میدن

فقط سلامتیتوشکرکن عزیزم ک ازهمه چیزباارزشترومهمتره،همین ک سالمیم وقت دیالیزودکترنداریم راحت میایم سایت همه ایناخیلی جای شکرداره وخیلیاتوحسرت همین سلامتین وچیزی غیرازسلامتی ازخدانمیخان💔 ولی خدایی نکرده تاازدستش ندیم قدرشونمیفهمیم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چیشده عزیزم ک انقد دلت پره؟

دلم انقدر پره.....

دوستامو مبینم

خونه دارن اتاق دارن 

زندگیم رو هواس

نمیتونم درس درس حسابی بخونم

باباش پولداره ولی عمه من میاد کلی مزاحمتون میشه واسه سهم پدری.... 

خیلی چیزای دیگه 

دلم میخواد خودمو خالی کنم