2777
2789
عنوان

یعنی حس ششم ؟

282 بازدید | 71 پست

چند روز پیش بیرون بودم حس کردم مرتضی رو می خوام ببینم می خواستم بدم خونه اما گفتم یه کم وایسم مرتضی رو می بینم و واقعا دیدمش 

امروز به مامانم می گفتم چقدر دلم شیرینی خامه می خواد و به مامانم گفتم یه حسی بهم میگه بابا امروز شیرینی خامه میخره و الان بابام از سر کار اومده و شیرینی خامه خریده 

چند روز پیش که کلاس زبان رفته بودم یه حسی بهم می گفت تی چرمون اولین نفر از من پرسید و واقعا هم همین شد 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دیدم بعضی پست هاتونو تو تاپیکا  بگین من کی باردار میشم بچم چی میشه

دو عده دیگه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
منو بگو لباسم چه رنگیه  و کی ازدواج میکنم و با کی غریبه یا اشنا شغلش چیه وضع مالیش چطوره

یه رنگ تیره مثل آبی یا بنفش 

پسر یا دختر؟ اخلاق من چجوریه؟؟

پسر 

مهربون 

زود عصبانی میشی 

من چند سالگی ازدواج میکنم

بین ۲۴ تا ۲۶ 

یه حدسه فقط