2821
2789
عنوان

یعنی حس ششم ؟

284 بازدید | 71 پست

چند روز پیش بیرون بودم حس کردم مرتضی رو می خوام ببینم می خواستم بدم خونه اما گفتم یه کم وایسم مرتضی رو می بینم و واقعا دیدمش 

امروز به مامانم می گفتم چقدر دلم شیرینی خامه می خواد و به مامانم گفتم یه حسی بهم میگه بابا امروز شیرینی خامه میخره و الان بابام از سر کار اومده و شیرینی خامه خریده 

چند روز پیش که کلاس زبان رفته بودم یه حسی بهم می گفت تی چرمون اولین نفر از من پرسید و واقعا هم همین شد 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیدم بعضی پست هاتونو تو تاپیکا  بگین من کی باردار میشم بچم چی میشه

دو عده دیگه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
منو بگو لباسم چه رنگیه  و کی ازدواج میکنم و با کی غریبه یا اشنا شغلش چیه وضع مالیش چطوره

یه رنگ تیره مثل آبی یا بنفش 

پسر یا دختر؟ اخلاق من چجوریه؟؟

پسر 

مهربون 

زود عصبانی میشی 

من چند سالگی ازدواج میکنم

بین ۲۴ تا ۲۶ 

یه حدسه فقط

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز