2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه روژان بهتره؟روژان خیلی کمرنگ نشون میده....اصلا خوشم ازش نمیاد

برای من ۴ روز قبل از موعد هاله انداخت...

ولی کلا اگه مشکوکی برو آزمایش خون بده خودتو خلاص کن..

انشاءالله که باردار باشی😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بعد از خشک شدن همه هاله دار میشن

برای منم اینجور بود...

ولی خب شاید برای شما مثبت باشه

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
آره خیلیا نشوته بودن مدیکور اینطوری نشون میده ولی طبق تحقیقات بیشترین خرید از بی بی چکه مدیکوره

ان شاالله که شما بارداری روزه ام دعات میکنم

من چندماه میش سه تا زدم هرسه مثبت ولی نبودم براهمین ازش متنفرم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چندتا انجام دادی که هاله افتادن؟مثل من ۵یا۶تا؟

من هربار سه تا میزدم🙁

بعد از نیم ساعت یه هاله میفتاد و الکی امیدوارم میکرد....

ولی میگم شما برو آزمایش خیالت راحت بشه انشاءالله که نی نی داری

من هربار سه تا میزدم🙁 بعد از نیم ساعت یه هاله میفتاد و الکی امیدوارم میکرد.... ولی میگم شما ...

گفتم تا۱۰روز نگذره نمیرم آز بدم آخه ممکنه بتا پایین یامشکوک بزنه بذار مطمئن بشم بعد میرم

سلام به داد منم برسید 

بچم کوچیکه این ماه پریود نشدم دوازده روزهست که نشدم صبح تست مدیکور زدم یادم رفت اصلا 😐گفتم نگاه بچم کنم خواب بود دیگه یادم رفته بود برگردم نگاش کنم

الان دیدم دوتا خط پررنگ افتاده😭 یعنی احتمال بارداریم هست؟

فردا باز تست میزارم البته ولی خیلی میترسم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏