2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چند دقیقه؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

عزیزم مدیکور مثبت کاذب زیاد داره

بستگی داره چند دقیقه بعد اون خط دوم افتاد؟

اگه بعد از ۵ دقیقه افتاد کاذبه 

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

سلام متن زیر عکس مثل اینکه نیومده این بی بی چکمه تنبلی تخمدان دارم نمیدونم کیفیتش خوب افتاده یا نه ۵باره دارم استفاده میکنم همینطوری می افته مدیکور یه بارم ویوا استفاده کردم امروز یکم پر رنگ تره ولی بعد از خشک شدن هاله می افته چند ساعت بعد...

کسی تحربه ای داره؟بنظرتون بارداری اتفاق افتاده؟

عزیزم مدیکور مثبت کاذب زیاد داره بستگی داره چند دقیقه بعد اون خط دوم افتاد؟ اگه بعد از ۵ دقی ...

۵تا تا الان استفاده کردم یه بارم ویوا نامی استفاده کردم همش اینطور می افته بعداز خشک‌شدن اتفاق می افته

۵تا تا الان استفاده کردم یه بارم ویوا نامی استفاده کردم همش اینطور می افته بعداز خشک‌شدن اتفاق می اف ...

از نزدیک عکس بذار

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سلام متن زیر عکس مثل اینکه نیومده این بی بی چکمه تنبلی تخمدان دارم نمیدونم کیفیتش خوب افتاده یا نه ۵ ...

عزیزم برای منم اینجور میشد بعد از نیم ساعت هاله میفتاد ولی کاذب بود

مارک روژان بگیر کاذب نداره🌹

عزیزم برای منم اینجور میشد بعد از نیم ساعت هاله میفتاد ولی کاذب بود مارک روژان بگیر کاذب نداره🌹

اه روژان بهتره؟روژان خیلی کمرنگ نشون میده....اصلا خوشم ازش نمیاد

سلام متن زیر عکس مثل اینکه نیومده این بی بی چکمه تنبلی تخمدان دارم نمیدونم کیفیتش خوب افتاده یا نه ۵ ...

من خودم بعد نیم ساعت یکساعت هاله مینداخت عزیزم همه میگفتن منفیه ولی باردار بودم مدیکورم بود مبارکه بیبیم انشالا که تو هم باردار باشی🙂

هعی/-: