2777
2789
عنوان

غذایه کمکی

155 بازدید | 28 پست

سلام، دخترم ۵ ماه و ۴ روزشه شروع کردن فرنی بهش میدم روز اول خوب بود یه قاشق مرباخوری دادم روز دوم ۲قاشق مربا خوری دادم  دیشب همش جیغ میزد مشخص بود دلش درد میکنه صبح ساعت ۹ بیدار شده تا الان نق زد خوابید یه ذره پی پی کرد فشار میده دلش درد میکنه

علتش چی میتونه باشه بایستی  کمکی و قطع کنم زوده؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از چندتا دکتر پرسیدم زودتر از ۶ ماه شروع نکنن مگر اینکه دلیل پزشکی داشته باشه اگر رشدش خوبه نده ف ...

رشدش خوب بوده خداروشکر

با دست ماساژ دادم آب جوش نبات دادم

آلرژی و رفلاکس دارا ، نباید بدم

نمیدونم والا. قدیما که از روز اول به بچه غذا میدادن هیچیشونم نمیشد. دختر منم فکر کنم رفلاکس داره. از کجا فهمیدی آلرژی داره؟چه علاعمی داشت؟

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا. قدیما که از روز اول به بچه غذا میدادن هیچیشونم نمیشد. دختر منم فکر کنم رفلاکس داره. از ...

رفلاکس پنهان داره دخترم بالا نمیاره ولی خس خس سینه و بیقراری داره

داخل پی پیش خلط و  رگه هایه خون بود

نمیدونم والا. قدیما که از روز اول به بچه غذا میدادن هیچیشونم نمیشد. دختر منم فکر کنم رفلاکس داره. از ...

اگه دخترت رفلاکس داره حریره نده

رفلاکس پنهان داره دخترم بالا نمیاره ولی خس خس سینه و بیقراری داره داخل پی پیش خلط و  رگه هایه ...

من بردمش دکتر بهش ستیریزین داد و پدی لاکت و دایمتیدین. ولی اصلا تغییری نکرده‌. شبا بینیاش میگیره.قبلا بالا نمیاورد الان ۲ روزه شدید استفراغ میکنه.پی پی شم سبزه پررنگه. به نظرت همین داروها رو ادامه بدم یا دکترشو عوض کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بردمش دکتر بهش ستیریزین داد و پدی لاکت و دایمتیدین. ولی اصلا تغییری نکرده‌. شبا بینیاش میگیره.قبل ...

وا چند ماهشه؟

سیتریزین داده؟

من بردمش دکتر بهش ستیریزین داد و پدی لاکت و دایمتیدین. ولی اصلا تغییری نکرده‌. شبا بینیاش میگیره.قبل ...

بالا میاره رفلاکس داره 

اگه دخترت رفلاکس داره حریره نده

هنوز ۲ ماهشه به جز شیر خودم چیز دیگه بهش ندادم. قبلا شیرخشک میخورد الان اونم دیگه نمیخوره

من تو نت خوندم اگه رفلاکس داره باید ۴ ماهگی غذای کمکی رو شروع کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز ۲ ماهشه به جز شیر خودم چیز دیگه بهش ندادم. قبلا شیرخشک میخورد الان اونم دیگه نمیخوره من تو نت ...

آره منم به خاطره رفلاکسش شروع کردم

سیتریزین نده دکترش  و عوض کن