2777
2789
عنوان

غذایه کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
بالا میاره رفلاکس داره 

آخه قبلا نداشت. مادر شوهرم میگفت بینیاش میگیره به خاطر رفلاکسه.تو نت هم همینو خونده بودم که رفلاکس پنهان داره. الان دیگه نمیدونم باهاش چیکار کنم. شبا هم تا صبح بیداره گریه میکنه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه قبلا نداشت. مادر شوهرم میگفت بینیاش میگیره به خاطر رفلاکسه.تو نت هم همینو خونده بودم که رفلاکس پ ...

آره خب بریتیش کیپ میشه ماله رفلاکسه

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
آخه قبلا نداشت. مادر شوهرم میگفت بینیاش میگیره به خاطر رفلاکسه.تو نت هم همینو خونده بودم که رفلاکس پ ...

آروغش و بگیر 

بعد از هر بار شیر دادن یه ربع ۲۰ دیقه سرپا بذارش

با پهلو بذارش و زیر سرش هم بلند باشل

آره پی پی سبز و دل درد

پس به خاطر حساسیته خیلی وقتا پی پیاش سبز میشه؟!

مرسی که گفتی. پس من چی بخورم براش حساسیت زا نباشه؟ دارو خاصی نیست بخورم شیرم براش مشکل ایجاد نکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس به خاطر حساسیته خیلی وقتا پی پیاش سبز میشه؟!  مرسی که گفتی. پس من چی بخورم براش حساسیت زا ن ...

سیتریزن بهش نده پدی لاکت بهش نده 

اگه رفلاکسش زیاد تر سد ببر دکتر تا پودر اس امپرازول بهش بده

خودت همین هایه که گفتم و نخور و پروتئین گاوی

سیتریزن بهش نده پدی لاکت بهش نده  اگه رفلاکسش زیاد تر سد ببر دکتر تا پودر اس امپرازول بهش بده ...

باشه ممنونم ازت. پس شیر و ماست و دوغ نخورم دیگه؟ چون من گوشت گاو که اصلا مصرف نمیکنم فقط همینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا فرنی زوده با میوه پخته شده شروع کن فرنی از برنجه و برنج هم آرسنیک داره با هویج پخته یا کدوی پخته که پوره شده شروع کن ضمنا طریقه دادنتم صحیح نبوده مسلم که بچه دلدرد میگیره هفته اول روزی یه قاشق هفته دوم روزی دوقاشق تا...وقتی شیش ماه رو تموم کرد فرنی بده اونم بدون شیر با آب درست کن برا شیرین شدنش از نبات استفاده کن سردی برنج رو بگیره

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

بعد اینکه به سه وعده در روز از فرنی رسیدی حریره شروع کن اونموقع فک کنم هفت ماه شده پشت برگه واکسن نوشته طبق اون جلو برو چیزیو زود بدی بچت نه بزرگتر میشه نه تو راحتر میشی بلکه خودت به عذاب میفتی چون خدانکرده بچه کوچیک دلدرد میگیره و..و...و

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
باشه ممنونم ازت. پس شیر و ماست و دوغ نخورم دیگه؟ چون من گوشت گاو که اصلا مصرف نمیکنم فقط همینا

آره محصولات گاوی و قطع کن ته یه مدت

خواهش میکنم ایشاالله  بهتر بشن

برا فرنی زوده با میوه پخته شده شروع کن فرنی از برنجه و برنج هم آرسنیک داره با هویج پخته یا کدوی پخته ...

یعنی تا یک هفته روزی یک قاشق

هفته دوم ۲ تا 

تا ۶ و تموم کنه؟