2777
2789

لباس گرم بردار یه کفش اضافی بردار اگه یه دفعه کفشت اذیت کرد عوض کنی چادر مسواک شونه فلاکس چای کیسه ای لیوان لباس اضافه 

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
۱۰

اتاتر جان اولین باره میری مشهد توروخدا گنبد امام رضا را دیدی دع کن برای من خیلی زود ازدواج موفق داشته باشم و ماه عسل بریم پابوس آقا امام رضا تورو خدا دعا کن برام ان شاالله حاجت روا باشی عزیزم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موزه حرم دیگه تو خود حرمه😂بپرس از خدام صحنشو بت میگن

میدونم ک تو خود حرمه 

منظورم از صحنش بود

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
صحن قدیر هست اگه اشتباه نکنم 

ممنون

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
قشنگ معاینه می‌کنه یا سرسری فقط ویزیت می‌کنه..اخلاقش چطوره؟

من بچه امو نبردم جاش ولی تعریفشوشنیدم بچه یکی از فامیلامون همه دکترا میگفتن عمل میخواد اما بردن جای اون گفت لازم نیست ومشکلش خوب شد دکتر پسر من دکترسید هادی امیریان بود اونم خیلی دکتر خوبیه .دستشم خیلی سبکه

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
اتاتر جان اولین باره میری مشهد توروخدا گنبد امام رضا را دیدی دع کن برای من خیلی زود ازدواج موفق داشت ...

چشم عزیزم ایشالله ک ب هرچی خاسته داری و ب صلاحت هست برسی و خوشبخت بشی☺️

عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻
لطفا برای منم دعا کن ،از بلا تکلیفی دربیام و خدا بهترین  اتفاق و قسمتم کنه

چشم حتما ایشالله هر چی ارزو داری ب صلاحت هست برسی و موفق باشی☺️

چقد دلم هوای حرم امام رضا کرده     گلم واسه منم حتماااا حتماااا دعا کن

چشم حتما واس همه ی مردم کشورم دعا میکنم.ایشالله همه ب ارزوهاشون برسن منم بین اونا حاجت روا بشم ایشالله☺️

چ خوب ممنون     چندین بار رفتیم امام رضا ولی غذای حرم نصیبمون نشده

منم دو هفته پیش اتفاقی از دوستم شنیدم ،ثبت نام کردیم و رفتیم،اونجا حتما کارت ملی هاتون همراه تون باشه،التماس دعا عزیزم،خیلی الان به دعاتون محتاجم