2777
2789

چقدر واقعا اطلاعاتتون پایینه 

بابا بجای چرخیدن تو نی نی سایت یه سرچ تو گوگل بزنید

این چرت و پرتا چیه میگید آبرومونو بردید😶😶😶

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
آخییئ خدا حفظشون کنه ولی چ کوچیک بودن😍😣چطور بزرگشون کردی؟ادم میترسه ب نوزاد دست بزنه ک حداقل ۳کیلو ...

فداتشم 

اره الانم که سه ماهشونه ۲۸۰۰ هستن . بغلشون نمیکنیم کلا تو کریرشونن حمامشونم ازین صندلی بچه ها مخصوص حمام دارن 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن هر کی بارداره دعاش میگیره  تو رو خدا با همین حالی که داری دعا کن منم ۳ قلو باردار بشم&nbs ...

نه سه قلو دعات نمیکنم که امکان ضربه خوردن داره ولی از خدا میخوام یه بچه شیرین و خوشکل و سالم بهت بده

یه دختر دارم تا نداره
میگن هر کی بارداره دعاش میگیره  تو رو خدا با همین حالی که داری دعا کن منم ۳ قلو باردار بشم&nbs ...

من باردار نیستم

ولی انشاءالله بحق حضرت زهرا س سه قلو باردار بشی و صحیح و سلامت بغلشون بگیری

دعا کن منم باردار بشم

شروع رژیم4دی ماه
منظورش اینه خودش باردار شده نه با دارو 😐🥴خدایی راهکار وسوالات پکیدم از خنده 

اقا چرا یکی نمیزنه تو مخ من

😐😐😐😐😐😫😫😫

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
سلام خانمی بچه هات چند ماهگی به دنیا اومدن؟ موقع به دنیا اومدن مشکلی نداشتن؟ منم سه قلو باردارم هنو ...

سلام عزیزم ۳۱ هفتگی دنیا اومدن نه خداروشکر مشکل نداشتن فقط ۲ روز تو دستگاه بودن که مطمعن شن سالمن 

چقدر واقعا اطلاعاتتون پایینه  بابا بجای چرخیدن تو نی نی سایت یه سرچ تو گوگل بزنید این چرت و پ ...

خو گوگل زده بود خوب😫😫😐

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
ان شالله شمام زودتر بتونی همه چی بخوری و همش هوس کنی😍

فعلا که وضعیتم افتضاست تا بعد چی بشه خدا داند استرس نداشته باش واز باردارید نهایت لذتو ببر 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
نه سه قلو دعات نمیکنم که امکان ضربه خوردن داره ولی از خدا میخوام یه بچه شیرین و خوشکل و سالم بهت بده

ممنون عزیزم از دعات 

من کار شب و روزم شده تو اینستا سرچ میکنم ۳ قلو و ۴قلو 

خیلی نازن خیلی

نه بابا نخون اینارو استرس نداصته باش کار سنگین نکن من از وقتی فهمیدم باردارم گشت و گذار و بیرون رفتن ...

همونم مامانمو شوهرم اغلب انجام میدن😅از بس درد دارم نمیتونم واستم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم