2777
2789
من ک اونجا نبودم.فقط ازشدت خوشحالی 1هفته فقد شیرینی میدادم ب همسایه ها وبیمارستان😐😐😐

خوشا به حالت

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
سلام خانمی بچه هات چند ماهگی به دنیا اومدن؟ موقع به دنیا اومدن مشکلی نداشتن؟ منم سه قلو باردارم هنو ...

میگن هر کی بارداره دعاش میگیره 

تو رو خدا با همین حالی که داری دعا کن منم ۳ قلو باردار بشم 

بگو ایشالا این کاربر هم ۳ قلو باردار بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقتت شدم متاهلی یا مجرد

بنظرت همچین دختری با این ایکیو متاهله؟

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
اخه خوندم توی سایت بچه های چندقلویی کمتر از 20 هفته خیلی سقطشون زیاده از جاتون تکون نخورید و... خیلی ...

نه بابا نخون اینارو استرس نداصته باش کار سنگین نکن من از وقتی فهمیدم باردارم گشت و گذار و بیرون رفتن تعطیل شد چون ماشین خطرناکه . از ۶ ماه به بعد خونه مادرم و مادر شوهرم میرفتم . کلا تو این ۷ ماه ونیم من فقط غدا درست میکردم خونه ام هفته ای دوبار نظافتجی میومد تمیز میکرد ظرف هم ماشین ظرف شویی میزاشتم شماام همین کار و فقط کن 

من همونم نمیتونم بخورم کم خونی شدید گرفته خداکنه مثل من نباشی هم غذا بتونی بخوری هم نی نیات وزنشون خ ...

ان شالله شمام زودتر بتونی همه چی بخوری و همش هوس کنی😍

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ای جان مثل منی نمیخوای ریداکت کنی؟

نه ان شالله سالم باشن نمیتونم حتی فکرشم بکنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم