بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا نخون اینارو استرس نداصته باش کار سنگین نکن من از وقتی فهمیدم باردارم گشت و گذار و بیرون رفتن تعطیل شد چون ماشین خطرناکه . از ۶ ماه به بعد خونه مادرم و مادر شوهرم میرفتم . کلا تو این ۷ ماه ونیم من فقط غدا درست میکردم خونه ام هفته ای دوبار نظافتجی میومد تمیز میکرد ظرف هم ماشین ظرف شویی میزاشتم شماام همین کار و فقط کن
من همونم نمیتونم بخورم کم خونی شدید گرفته خداکنه مثل من نباشی هم غذا بتونی بخوری هم نی نیات وزنشون خ ...
ان شالله شمام زودتر بتونی همه چی بخوری و همش هوس کنی😍
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم