2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
عجیبه که هنوزم دنبال بهانه ای برای علاقت بهشون ولشون کن اینا ارزششو ندارن  آفرین به اطلاعاتت& ...

نمیدونم شاید نمیدونم اخه بعضی وقتا باعث میشن بخندم موسیقیشون سطحش بالا نیست ولی شاده نمیدونم شنیدی یا نه ولی اونا اهنگاشون با ۴۳۲ هرتز تنظیم شده که حس گرمی بیشتری داره اما در کل هرجا دیدم زیاده رویه خودم فاصله گرفتم

سپاس گذارم از صحبت باهاتون لذت بردم♥️

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
عجیبه که هنوزم دنبال بهانه ای برای علاقت بهشون ولشون کن اینا ارزششو ندارن  آفرین به اطلاعاتت& ...

کسی که ارزش نداره انگلی مث توعه

اونا روز به روز درحال پیشرفتن آهنگاشون همیشه بهترین ساله و کلی افتخار دیگه ک اگ بخوام تک تک اسم ببرم تا فردا هم تموم نمیشه

اونا خیلی موفقن و توهم بهشون حسودی میکنی چون کل عمرت نقش یه بازنده بدبختو بازی کردی

الانم عقده هات فوران کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چ فرقی کرد  تا آبی نشه تگ نمیشه رتبه برتر کنکوووور نخبه کشوربییییی😂

تیتاپ بازم میخوایی گلم ؟

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
اگ نترکی و بودی ببین چیکار میکتم😁

گفتم که تلاشتو بکن من همچنان با جریانات فراماسونری مبارزه میکنم و در این راه فقط از خدا میترسم 😊

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
چشم😂💔 اخه حرف چه فایده داره نظر هیچکی عوض نمیشه

ولی اینکه یکم به مفاهیم خودمون اضافه بشه ارزششو داره نه؟

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
@__army__     اسی توروخدا قفل کن این هی تره داره منو به مرز جنون میکشونه

اوه 

واقعا ؟

ای بابا من نمیخواستم این اتفاق بیوفته ولی شمام خیلی سربسرم گذاشتید 

انقدر خوشحال شدید ؟ حاضرم بازم تگ کنم کیف کنید کوچولوها تیتاپ بهتون دادم مگه ؟ 🤣🤣🤣

از این خوشحالم ک اندازه یه جو عقل نداری نخبه 😂

ن عزیزم تیتاب تو مال خودته اخه شنیدی ک انگاری ب خر تیتاب دادن ذوق کرده توهم انگاری بهت تیتاب دادن ک ذوق کردی از عقایدت چرتت

گفتم که تلاشتو بکن من همچنان با جریانات فراماسونری مبارزه میکنم و در این راه فقط از خدا میترسم 😊

اشتباه نکن تو از خداهم نمیترسی 

وگرنه انقد دل نمیشکستی💔

ما آرمیا تنها امیدو علاقمون بی تی اسه ک تو داذی اینجوری تخریبش میکنی

اوه  واقعا ؟ ای بابا من نمیخواستم این اتفاق بیوفته ولی شمام خیلی سربسرم گذاشتید

اع نمیخواد دل بسوزونی

ولی فکر کنم اگه اول نمیومدید تو تاپیک بهتر بود 

مجبور نبودین هیت بدین

حس امضا ندارم یونو   
کسی که ارزش نداره انگلی مث توعه اونا روز به روز درحال پیشرفتن آهنگاشون همیشه بهترین ساله و کلی افتخ ...

@نی_نی_یار5‍ 

ایشون توهین و بی ادبی کردن پیگیری شود ممنون