سلام.من چهلو پنج روزعروسی کردم .شوهرم خیلی سرده و خیلی زودسرچیزای بیخود باهام قهرمیکنه جاشو جدامیکنه پشتشوبهم میکنه...محبتشو زود قطع میکنه..ازلحاظ مالی هم مشکلی نداره و هرچی ک میخوام میگ ندارم...رابطه عاطفی من باهاش خیلی عالیه خیلی دوسش دارمو دستپختمم ب گفته خودش وخانوادش عالیه..ازلحاظ جنسی هم درواقعا پیشم کم میاره و عروسی کردیم ببعد سرد ترم شده ولی من خیلی گرممو طالب رابطه..خسته شدم دیگ نمیدونم چیکار کنم اصلا حس یه تازه عروس روندارم خواهشمیکنم کمکم کنید...مشاوره هم نمیاد میگ من مشکلی ندارم..دلیل اینرفتاراشوهم میپرسم میگه ساکت باش و چرتوپرت نگو..جدیدا هم ب پدرومادرم توهین میکنه..خیلی ناامیدم خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دورت میگشت و باهات خوب بوده یهو چرا اخلاقش عوض شده!!!دوتا دلیل داره جای دیگه دنبالش نگرد یاهوایی شده از کسی خوشش اومده یاااا تو دلشو زدی یعنی از نظر اخلاقو ظاهر باب میلش نیستی
پنج سال دیوونه وارهمومیخواستیم..ن سنتی نبوده.. اصلا کلاانگارجادو شده اصلایکلمم باهام توخونه حرف نمی ...
وا پ چش شده یهو شاید کسی کاریش کرده چون من جاری خواهرمم مث شمابود همودوست داشتن ازدواج کردن مرده سردشده بود زنه رابطه دوسداشت میگفت چیکارکنم جوونم خلاصه رقت پیش بنده خدایی گفت دعابراتون گرفتن باطل شد خوب شذ