2777
2789
کتاب سه اثر از کاترین پاندر رو بخون

درمورد چیه به دردم میخوره به چیزی که میخام برسم؟

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم اشتباهه  مثلا اگه ماشین میخوای  باید بگی  من الان توی پارکینگ خونه ام ماشین ...

جدا از  قانون جذب یه چیزایی رو باید باور داشته باشی...

من الان باور دارم یه روزی شاستی می‌خریم ولی تو دفترم ننوشتم اینو ک بخوام جذب کنم

اما مطمئنم که شاستی میخریم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من تو دفتر مینویسم موقع خواب  بعد یهو رهاش میکنم خود به خود تو همون مسیر قرار میگیرم گاهی یاد ...

باشه مینویسم حتما دیگه نمیگم چرا نمیرسم ولی نمیتونم مدام فکر نکنم هر ثانیه تو مغزمه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

جدا از  قانون جذب یه چیزایی رو باید باور داشته باشی... من الان باور دارم یه روزی شاستی م ...

بله کاملا درسته 

نوشتن هم موثر است توی این کارر 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
بنظرم اصرار کن واسه ی چیزی بزار روال خودش پیش بره فقط مثبت باش  حالتو خوب نگه دار

دست خودم نیست پیله کردم اخه مگه نمیگن خدا بخشندس

نه به دردم نمیخوره پس این قانون

🙃 پس چطوری میخوای برسی 

تو که اصلا باورش نداری

دیدگاهتو عوض کن

تو نمیتونی تقدیر رو با کائنات تغییر بدی 

فقط میتونی تو مسیر بهتر قرار بگیری برای رسیدن به خاسته هات

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هم درمورد قانون جذبه هم اینکه چجور دیدگاهتو ب زندگی عوص کنی

خب دیدگاهمو عوض کنم که چی بشه از خواستم دست بکشمم😂😂😂نمیخونم ازین کتابایه سمی

دست خودم نیست پیله کردم اخه مگه نمیگن خدا بخشندس

داری قیمه رو می‌ریزی تو ماست 

همه چیزو باهم قاطی کردی

کیارودیدین بگن مابهم رسیدیم وخوشیم باهم؟🙄🙄

همه اکثرا دل گیرن ازگذشته ای ک داشتن،همه ازخاطره هایی ک داشتن جز ضربه روحی چیزی آیدشون نشد

همه رابطه ها یطرفست واونیکه بیشتر  شفافه وروراست و وفادارهمیشه باید بشکنه!!همیشه بایدگوشه گیربشه وتنها وافسرده وبی حس وحوصله وبی اعتماد .این چ قانون جذبیست ک یک نفرباتموم وجود دنبال سواستفاده س،یکی دنبال عشق وعلاقه وجالب تروزشت ترازون این چ قانون جذبیست ک هرنفرباچندنفره😐😏😂😂🙄 😏🤔🤔🤔!!!!!!؟؟؟؟؟؟

بخداقسم یچیزایی اتفاق میفته تواین0دوره زمونه و نسل جدید دهه 80که ک ادم نمیدونه چ بگه اصن..

جدا از  قانون جذب یه چیزایی رو باید باور داشته باشی... من الان باور دارم یه روزی شاستی م ...

بابا اخه ماشین خریدنو اینا چیزایی که دست خودمونه حالا کار تلاش وام قرضض‌ بلخره میشه 

اما بعضی چیزا از دستمون خارجه فقط از خدا برمیاد 

اگر اینو بشه اکی کرد میشه گفت قانون جذب هست 

وگرنه ماشین خریدن که میخرن همه کار کنن وقت بذارن

خب دیدگاهمو عوض کنم که چی بشه از خواستم دست بکشمم😂😂😂نمیخونم ازین کتابایه سمی

نه منظور از عوص کردن دیدگاه خارح کردن انرژی های منفی از زندگیه هر جور راحتی

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
بابا اخه ماشین خریدنو اینا چیزایی که دست خودمونه حالا کار تلاش وام قرضض‌ بلخره میشه  اما بعضی ...

‌خیلی فرقه ک راحت بخری یا با سگ دو زدن

🙃 پس چطوری میخوای برسی  تو که اصلا باورش نداری دیدگاهتو عوض کن تو نمیتونی تقدیر رو با کائنا ...

امتحان نکردم که بخوام باور داشته باشم جواب بده باور میکنم

مثلا بنویسم دیدمو مثبت کنم جواب داد بعدش باور میکنم

کلن یه خواسته دارم چیز دیگ برام مهم نیس که بخام بیفتم تو مسیر بهترو‌اینا