2777
2789
هزاران بار از اعماق وجودم خواستم

نباید حالت التماسی باشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستت چیه

میخوام بیادفقط بگیرتم تموم شه همیننن‌مثه خوره داره میخورتم این فکر

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

از همه مهم تر خانوادم دوباره بهم اعتماد کردن و منو بخشیدن گوشی خریدم  یه کار خوب با درآمد خوب ...

خداروووو شکر ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

امید ار زشمندترین د روغ این دنیاست شک نکن

همچی د روغه همچی،همه خسته ایم 

قانون جذب کجاس ک 1 نفرهمجوره خوشش از ی نفرمیاد وبعدازمدتی میپره ،ادماتورابطه مث گذرموقت میمونن هرجاتوقیف شدن بایدبرن زیرپای یکی دگه تمدیدبشن😐😏🙄

میخوام بیادفقط بگیرتم تموم شه همیننن‌مثه خوره داره میخورتم این فکر

فرد خاص نمیتونی 

من خیلی تلاش کردن برا ۳ نفر نزدیک ۱۰ سال 

و فقط تونستم جذبشون کنم بیان سمتم حتی کمی علاقه 

ولی بعدش خراب شد چون تو سرنوشتم نبودن 

ولی میتونی مشخصات خاصی جذب کنی

علاوه بر تمرکز رو قانون جذب باید برای هدفت تلاشم کنی

چیزی که میخام جوری نیست که بشه براش تلاش کرد

هزاران بار از اعماق وجودم خواستم

خواستم اشتباهه 

مثلا اگه ماشین میخوای 

باید بگی 

من الان توی پارکینگ خونه ام ماشین ۲۰۷ مشکی هست 

خودت تصور کنی که پشت ماشین نشستی 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
امید ار زشمندترین د روغ این دنیاست شک نکن همچی د روغه همچی،همه خسته ایم  قانون جذب کجاس ک 1 ن ...

حرفت منطقیه خدا رحم کنه به هممون

فرد خاص نمیتونی  من خیلی تلاش کردن برا ۳ نفر نزدیک ۱۰ سال  و فقط تونستم جذبشون کنم بیان ...

نه به دردم نمیخوره پس این قانون

چجوری باید بگم به خدا باید بگم یا کاینات؟

من تو دفتر مینویسم موقع خواب 

بعد یهو رهاش میکنم خود به خود تو همون مسیر قرار میگیرم

گاهی یادم میره ک چنین خاسته ای داشتم 

بعد چند وقت ک دفترم رو میبینم کلی ذوق میکنم که چه راحت رسیدم به خواسته هام..

افکار منفی نباید داشته باشی مثلا همین که میگی چرا نمیرسم بهش خودش یعنی فاجعه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..