2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعیه پس چرا من به هر چی که فک میکنم برنامه ریزی میکنم ذوق می کنم تصور می کنم اتفاق افتاده  ...

چون عمیقا قبولش نداری 

برای کائنات نباید زمان مشخص کنی راهشون کج میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم من میخوام فردمدنظرم پیام بده زمان مشخص نکنم؟

مثلا نگو حتما امشب پیام بده 

بگو تا آخر ماه 

مثال میزنم ها

من هرچی ک جذب کردم به همین شکل بود 

یکی میگفت حالت خواهشی ام نباید باشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

واقعیه ولی اصلش اینه ک تو ب هرچی اعتقاد داری همون نیشه تا وقتی بهش ایمان نداشته باشی اثر نداره مث نظ ...

والا من ایمان دارم ته دلم ولی نمیدونم مشکل از کجاست

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

چه نتیجه ایی دیدی ازش

از همه مهم تر خانوادم دوباره بهم اعتماد کردن و منو بخشیدن

گوشی خریدم 

یه کار خوب با درآمد خوب 

زندگیم نسبت به گذشته خوب شد

خونه رو بزرگ تر کردیم

وانت خریدیم🤪

اگه واقعیه پس چرا من به هر چی که فک میکنم برنامه ریزی میکنم ذوق می کنم تصور می کنم اتفاق افتاده  ...

اره سوال منم همینه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

واقعی هست  باید از ته قلبت بخواهی

هزاران بار از اعماق وجودم خواستم