maniafarhang مدیر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 79 پست کسی تجربه داره که واقعیه یا نه؟؟ من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده 1400/09/14 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sohela6 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 من یسال رو این موضوع کار کردم و زمانی ک بی تفاوت شدم پیام داد فقط تصور کن الان پیام داده بهت ... خیلی ممنونم عزیزدلم
sohela6 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 من یسال رو این موضوع کار کردم و زمانی ک بی تفاوت شدم پیام داد فقط تصور کن الان پیام داده بهت ... ساب گوش بدم تاثیر داره یانه
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 اگه واقعیه پس چرا من به هر چی که فک میکنم برنامه ریزی میکنم ذوق می کنم تصور می کنم اتفاق افتاده ... چون عمیقا قبولش نداری برای کائنات نباید زمان مشخص کنی راهشون کج میشه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
sohela6 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 چون عمیقا قبولش نداری برای کائنات نباید زمان مشخص کنی راهشون کج میشه عزیزم من میخوام فردمدنظرم پیام بده زمان مشخص نکنم؟
elnazkhanoom عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1854 ساب گوش بدم تاثیر داره یانه راستش من گوش دادم واسم اثر نداش
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 عزیزم من میخوام فردمدنظرم پیام بده زمان مشخص نکنم؟ مثلا نگو حتما امشب پیام بده بگو تا آخر ماه مثال میزنم هامن هرچی ک جذب کردم به همین شکل بود یکی میگفت حالت خواهشی ام نباید باشه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
sohela6 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 مثلا نگو حتما امشب پیام بده بگو تا آخر ماه مثال میزنم ها من هرچی ک جذب کردم به همی ... مرسی فداتشم
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 واقعیه بلدی یادم بدی؟ من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 واقعی چه نتیجه ایی دیدی ازش من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 ولی بازماون چیزی ک قسمتته رو تغییر نمیده خدا بهم رحم کنه☹️ من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 واقعیه ولی اصلش اینه ک تو ب هرچی اعتقاد داری همون نیشه تا وقتی بهش ایمان نداشته باشی اثر نداره مث نظ ... والا من ایمان دارم ته دلم ولی نمیدونم مشکل از کجاست من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 چه نتیجه ایی دیدی ازش از همه مهم تر خانوادم دوباره بهم اعتماد کردن و منو بخشیدنگوشی خریدم یه کار خوب با درآمد خوب زندگیم نسبت به گذشته خوب شدخونه رو بزرگ تر کردیموانت خریدیم🤪 ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 اگه واقعیه پس چرا من به هر چی که فک میکنم برنامه ریزی میکنم ذوق می کنم تصور می کنم اتفاق افتاده ... اره سوال منم همینه من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده
maniafarhang مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4497 واقعی هست باید از ته قلبت بخواهی هزاران بار از اعماق وجودم خواستم من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده