2777
2789
نه منظور از عوص کردن دیدگاه خارح کردن انرژی های منفی از زندگیه هر جور راحتی

انتظارش از کائنات جادو کردنه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

تو ک اینده طرف نمیدونی چی میشه .حتما اینده خوبی نداری باهاش

بدم باشه میخام همینو میخام گفتم به خدا

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک اینده طرف نمیدونی چی میشه .حتما اینده خوبی نداری باهاش

بعدم اگه خدا انقد به اینده ادما توجه میکرد کخ اصن ادم بدبخت ندلشتیم

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

‌خیلی فرقه ک راحت بخری یا با سگ دو زدن

سگ دو بزنی بخری خوبه یا سگ دو بزنی تلاش کنی وقت بذاری بازم نتونی؟

انتظارش از کائنات جادو کردنه

اره واقعا سمت دعانویسم به احترام خدا نمیرم

تو تاپیکام هست عاشق یکی بودم خیلی دعا کردم برگرده برگشت و فهمیدم ی ادم ب شدت عوضیه اون موقع نقش برام ...

وایسا برم پیدا کنم

تو تاپیکام هست عاشق یکی بودم خیلی دعا کردم برگرده برگشت و فهمیدم ی ادم ب شدت عوضیه اون موقع نقش برام ...

خوندم ولی اونی که من دوسش دارم اینطوری نیست

دوستان میشه لطفا هرکی این پست و میخونه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان علیه السلام و حاجت روایی من دعا کنه و صلوات بفرسه ممنون حاجت روا بشین 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
دوستان میشه لطفا هرکی این پست و میخونه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان علیه السلام و حاجت روایی من ...

برات ایه الکرسی خوندم عزیز دلم

قانون جذب من خرابه هر چی میخ ام برعکسش اتفاق میفته

جرررر😂😂

فلن واسه همه خرابه😂😂