2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب سرد ،،جوشیده مال بچه هاس انقدم بدطعم میشه،برا منکه تاثیری نداش

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
قرص ابجو خوردم اره جواب داد شیر خشک و امتحان نکردم ولی کلی پر میشی 

چی هست؟

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
قرص ابجو خوردم اره جواب داد شیر خشک و امتحان نکردم ولی کلی پر میشی 

قرص فقط صورتت شد عزیزم. بدنت چی. از کجا خریدی. ضرر نداره؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ب هر بدنی می‌سازه. دکتر بهت داده؟ 

در اصل برای مامانم نوشته بودا 

گفت برای چاقی صورت چیکار کنم قرص ابجو و شیرخشک که با طعم کاکائو مامانم گرفت خورد و خوب بود من از قرص ابجو میخوردم وکلا پر تر شدم 

قرص آبجو تو نت سرچ کنی میاد بعد از غذا باس خورده بشه  دکتر کرمانی هم گفته ولی من دکتر بهم داده ...

دکتر کرمانی متخصص چیه؟ 

در اصل برای مامانم نوشته بودا  گفت برای چاقی صورت چیکار کنم قرص ابجو و شیرخشک که با طعم کاکائو ...

شی خشکو اونوقت با آب سرد یا جوشیده. نگفت. عزیزم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792