2777
2789

سلام بچه ها من خیلی داغونم فقط توروخدا اگه میتونید آرومم کنید کامنت بدید وگرنه بدترمیشم

حدود ۵ سال پیش با یه خانومی دوست شدم درواقع مهمونی بودیم اونجا باهم دوست شدیم شماره دادیم دوستیمون شد ۵ساله سنگ صبور هم بودیم ازجون ودل مادی ومعنوی براش مایه گذاشتم هرکاری که این دوره خواهربرا خواهرنمیکنه من براش کردم ۲۴ ساعته خونه من بود خودمم چون دوستی نداشتم بهش دل بستمو وابستش شدم کلا عاطفی هستم مدتی گذشت فهمیدم یکی ازخصوصیاتش حسادت وخودخواهیه اما بازم مریض بودم دوسش داشتم چندین بارقهرواشتی کردیم ولی چون دوسش داشتم میبخشیدمش مقصر بود اخلاقش تند میشد میتوپید بهم بعدعذرخواهی وبرگشت داشت تا اینکه ۷ روز پیش سریه چیزکوچیک بحثمون شد ودرعین ناباوری فحشایی که مردای لات وخراب بهم میدن این بمن داد وبلاکم کرد الان روحو روانم ریخته بهم اصلا نمیتونم هضمش کنم افسرده شدم وحال دلم خوب نمیشه چکارکنم هیچ کس تواین سالها نتونست باهاش دووم بیاره بحاطر اخلاقای خاصش فقط من تحملش میکردم ولی این اتفاق روح واحساسمو پاشوند ازهم

بنظرتون چطوری فراموشش کنم خاگ برسرم که انقد شخصیتم وابستست هم دلتنگشم هم متنفرم هم ازخودم بدم اومده که وقتمو هزینمو اینهمه سال برای چه گربه ی کوری گذاشتم که چشماشو بست ودهنشو بازکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خیلی براش مایه گذاشتی اینجوری ناراحتی واسه همینه میگن ب کسی بیشتر از حد بها ندین اندازه  ای ک براتون وقت میذاره شمام وقت بذارین ن بیشتر الان تو داری چوب مهربونی بیش از حد خودتو میخوری 

یه جورایی زخم خورده رفاقتم و درکت میکنم یه دوسه باری از رفاقت ضربه خوردم و دیگه با کسی رفیق نمیشم و رفیقی ندارم تنهاییمو بیشتر دوست دارم🥺❤

چند سالتونه؟

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤

فقط خداروشکر کن که همچین آدمی از زندگیت رفته و به چشم اتفاق مثبت زندگیت بهش نگاه کن چون فکر نکنم باوجود چیزایی که گفتی همچنان بخوای با این آدم بمونی خداروشکر کن که بالاخره این آدم از زندگیت رفته ایشالا ی دوست واقعی پیدا می کنی که همه چیو واست جبران کنه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چون خیلی براش مایه گذاشتی اینجوری ناراحتی واسه همینه میگن ب کسی بیشتر از حد بها ندین اندازه  ای ...

وای وای داغ شدم عسل جون حتی بخاطرش بارها ازخانوادم گذشتم شهادت دروغ دادم تودادگاه براش 

وای وای داغ شدم عسل جون حتی بخاطرش بارها ازخانوادم گذشتم شهادت دروغ دادم تودادگاه براش 

خیلی مرام گذاشتی واقعا ، بعضیا واقعا لیاقت ندارن   تو بیش از حد براش ارزش قائل شدی اون براش مهم نبوده اندازه تو نبوده قلبش و حسش 

من ۳۸ سالمه گلم اما مغزم وقلبم عین بچه هاست

اوه چقد بد من فکر میکردم خانمای بزرگتر رفاقت براشون معنایی نداره اونم تو۳۸ سالگی

من ۱۵ سالمه

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤