2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

572 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من اخرین پریودم ۹ ابان بود ۸ آذر ازمایشم مثبت شد بتا زده بالای ۲۰۰ امروز،رفتم دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل نشده ،گفت ده روز،دیگه بیا شاید زوده

به نظرتون ممکنه زود باشه نشده یا ممکنه نشه؟؟میترسم نکنه پوچ یا خارج رحم باشه توروخدا کمکم کنید دارم سکته میکنم 

به همه هم گفتم باردارم😭😭ممکنه تشکیل نشه؟،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساک بارداری زوده گلم 

برا من پنج هفته بودم با سونو واژینال دید 

من تجربه خارج رحمی دارم 

فردا ازمایش تیتر بتا بده نه معمولی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
تا اخر ۸ یا ۹ صبر کن

عزیزم هیچ وقت به کسی همچین پیشنهادی ندید خدای نکرده خارج رحمی باشه و خون ریزی کنه شما پاسخ گو هستین

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
فردا دوباره میرم ازمایش میدم اگه بالای هزار شده باشه ساک تشکیل نشه یعنی نمیشه دیگه؟،

نه دیگه اصلأ آزمایش هم نیاز نیست بری بزار هشت هفته برو سونو که صدای قلبش هم بشنوی آزمایش و سونو زیاد فقط باعث استرس میشه که برای بارداری خوب نیست

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
فردا دوباره میرم ازمایش میدم اگه بالای هزار شده باشه ساک تشکیل نشه یعنی نمیشه دیگه؟،

عزیزم وقتی که بارداری ساک تشکیل میشه 

حالا خارج رحمی یعنی جایی دیگ بجز رحم مث تخمدان لوله فالوپ ولی پوچ کیسه تشکیل میشه در رحم فقط بدون کیسه زرده و جنین اونم هفته ۸ بعد میتونی بفهمی که پوچ هست یا ن ولی خارج رحمی باید زود فهمید 

برا شماهم معلومه خیلی زود رفتی الان استرس برات سمه گلم