2821
2789
عنوان

تلگرام... :(

350 بازدید | 25 پست

سلامی مجدد، 

دوستان کسی برنامه تلگرام XPlus  داره؟؟

برای من دو روزه کند شده، روی پروکـسیییییی میزنم، فقط در حال بروزرسانی میزنه😐 

برای شمام اینجوریه؟؟

اگه دوست داشتید پروکـسـیی قوی معرفی کنید⁦⁦🤷🏻‍♀️⁩⁦🙏🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄🙄 چ مدل صحبته...

میدونی سایت روی برخی کلمات حساسه؟ اجازه تایپ نمیده؟ این رو که نوشتم خیلی شنیدم و همون گفتم

اگه نامناسب بوده عذرخواهی میکنم. 🙏

میدونی سایت روی برخی کلمات حساسه؟ اجازه تایپ نمیده؟ این رو که نوشتم خیلی شنیدم و همون گفتم اگه نامن ...

شرمنده، من اطلاعی از این اصطلاح نداشتم⁦🙏🏻⁩

عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد، آپدیت هم کردم بازم هیچی... الان پاک کردم دوباره نصب کردم. ولی موقع ورود میگه اپدیت کن در حالی ک آپدیت شده😐⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

میدونی سایت روی برخی کلمات حساسه؟ اجازه تایپ نمیده؟ این رو که نوشتم خیلی شنیدم و همون گفتم اگه نامن ...

شرمنده، من اطلاعی از این اصطلاح نداشتم⁦🙏🏻⁩

عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد، آپدیت هم کردم بازم هیچی... الان پاک کردم دوباره نصب کردم. ولی موقع ورود میگه اپدیت کن در حالی ک آپدیت شده😐⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

شرمنده، من اطلاعی از این اصطلاح نداشتم⁦🙏🏻⁩ عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد، آپدیت هم کردم بازم هیچ ...

برا من از ابن اکانتی هاست قندشکنم.کاربری هگ گفتش با موبوگرام کارش حل شده. یکی دیگه هم گفت که از خود گوگل پلی مستقیم آپدیت کرده. 

برا من از ابن اکانتی هاست قندشکنم.کاربری هگ گفتش با موبوگرام کارش حل شده. یکی دیگه هم گفت که از خود ...

موبوگرام نمی‌خوام نصب کنم.  

منم از گوگل پلی دانلود کردم ولی هشدار میده موقع ورود. الان شما اطلاع دارید چکار کنم؟ کانال های دانشگاهم توی تلگرامه⁦☹️⁩😣

شرمنده، من اطلاعی از این اصطلاح نداشتم⁦🙏🏻⁩ عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد، آپدیت هم کردم بازم هیچ ...

این عکسه تازه برام لود شد، تلگرامتون از کدوماست؟ قند شکنتون چیه؟ 

تلگرام رو اصلشو نصب کنید، حالا چه از تلگرام دات ارگ یا گوگل پلی یا آپ گالری، این قندشکنتونو هم عوص کنید، با یه چی دیگه تلگرام رو بالا بیارین و آپدیت کنید. 

موبوگرام نمی‌خوام نصب کنم.   منم از گوگل پلی دانلود کردم ولی هشدار میده موقع ورود. الان شما اط ...

یه کامنت جدید گذاشتم. 

راهش عوص کردن قند شکنه، حالا اون اکانتی یا اونایی که کاربرا گفتن و جواب گرفتن و اینا 

این عکسه تازه برام لود شد، تلگرامتون از کدوماست؟ قند شکنتون چیه؟  تلگرام رو اصلشو نصب کن ...

ایکس تلگرامه برای من.

ممنون، اصلی رو نصب کنم ، قندشکن خوب میتونید پیشنهاد کنید⁦☹️⁩داخل برنامه xplus خودش داشت⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه کامنت جدید گذاشتم.  راهش عوص کردن قند شکنه، حالا اون اکانتی یا اونایی که کاربرا گفتن و جواب ...

عذر میخوام، میتونید یدونه برنامه قندشکن بهم بگید تا حالا استفاده مکردم از این مورد، ممنون میشم

ایکس تلگرامه برای من. ممنون، اصلی رو نصب کنم ، قندشکن خوب میتونید پیشنهاد کنید⁦☹️⁩داخل برنامه xplus ...

یه تاپیک دیدم، یه چیزایی نوشته بود داخلش، اگه بتونم پیداش کنم براتون میذارم. توصیحاتش کامل بود 

چند لحطه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز